Uncategorized

Η LAVORIA ξεκινά στην Ελλάδα

Η επίσημη έναρξη της LAVORIA, μιας αναδυόμενης πλατφόρμας προσλήψεων για τον κλάδο της φιλοξενίας, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου στην Ελλάδα.
Στα μέσα του 2021, ολόκληρη η Ευρώπη υπέστη έλλειψη εργατικού δυναμικού στη φιλοξενία. Είναι η πρώτη φορά που ο κλάδος αντιμετωπίζει τέτοια έλλειψη, την οποία πολλοί αποκαλούν κρίση προσλήψεων. Ο Covid-19 αποκάλυψε ένα ζήτημα που φούντωνε εδώ και χρόνια.
Μια βιομηχανία με περιβόητα επίπεδα προσωπικού, έλλειμμα εξειδικευμένου προσωπικού και κακή φήμη σε ώρες και αμοιβές, η φιλοξενία αγωνιζόταν να προσλάβει πολύ πριν από την πανδημία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την Ελλάδα, όπου μόνο 15.852 θέσεις (73%) καλύπτονταν από τη ζήτηση έφτασαν τις 21.821 θέσεις εργασίας το 2019 και λιγότερο από το 65% το 2021, αν και εκτιμήθηκαν κενές θέσεις φιλοξενίας πάνω από 20% υψηλότερα από τα επίπεδα πριν από την πανδημία
Η βιομηχανία HoReCa τώρα αναγκάζεται να μεταμορφωθεί και να βρει νέες λύσεις σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά προσλήψεων, και όπως και ολόκληρος ο κόσμος μετά την πανδημία προσπαθεί για την ψηφιακή.
Το LAVORIA έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις παρέχοντας μια
λειτουργικά πλούσια λύση με τα ακόλουθα οφέλη:
  • Διαχειριστείτε περισσότερα με λιγότερες από σημαντικές αυξήσεις στον  αυτοματισμό,
  • Παρέχετε έναν καλύτερο, πιο σχετικό υπάλληλο σε πελάτες από μια μεγάλη βάση  δεδομένων υποψηφίων σε όλη την ΕΕ,
  • Διαχειριστείτε μια διαδικασία πρόσληψης σε μία πλατφόρμα,
  • Εξασφάλιση αποτελεσματικής επικοινωνίας μεταξύ του υποψηφίου και του εργοδότη χωρίς επενδύσεις χρόνου και από τις δύο πλευρές,
  • Παρέχετε μόνο επαληθευμένες επιλογές στον υποψήφιο και τον εργοδότη.
«Η LAVORIA δημιουργήθηκε το 2019. Στην αρχή της πανδημίας, παγώσαμε το έργο λόγω αντικειμενικών συνθηκών. Τότε δεν μπορούσαμε καν να σκεφτούμε ότι το τέλος του προγράμματος άδειας θα έφερνε τη LAVORIA στη σωτήρια θέση για τη βιομηχανία », λέει η Daria Dzhuzenova, εκπρόσωπος της COO και της LAVORIA.
Παρέχετε μια τέλεια αντιστοιχία μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου στο HoReCa – είναι ένα σύνθημα της LAVORIA. Χρησιμοποιώντας τα πρόσφατα εργαλεία πληροφορικής, η υπηρεσία φέρνει αυτοματοποίηση στη διαδικασία πρόσληψης στο HoReCa, καθιστώντας την αιχμηρή, σχετική, γρήγορη και εύκολη στην τσέπη για οποιαδήποτε επιχείρηση.
«Πρόσφατα έχουμε αναλάβει πολλές έρευνες σε αυτόν τον τομέα και βρήκαμε τις διαδικασίες πρόσληψης που δεν έχουμε συναντήσει. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε επιχειρηματικά οφέλη, με συνολικό κόστος που είναι ελκυστικό για όλους.
Ελπίζουμε να βοηθήσουμε όλους τους συμμετέχοντες στον κλάδο, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη φύση της επιχείρησης, να αποκτήσουν τα οφέλη που διατίθενται μέσω της εφαρμογής σύγχρονων συστημάτων », συνοψίζει η εκπρόσωπος της LAVORIA.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:
Μέσα: Daria Dzhuzenova, COO, Κιν: +7 916 318 2491, email: daria.d@lavoria.com
Ιστοσελίδα: www.lavoria.com

Σχολιάστε