ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η TUI αναζητά πάνω από 1.000 εργαζομένους σε προορισμούς διακοπών – Κρήτη και Ρόδος σε αυτούς

Ο όμιλος TUI αναζητά περισσότερους από 1.500 εργαζομένους, εκ των οποίων οι 500 πρόκειται να προσληφθούν στα τμήματα τεχνολογίας και e-commerce, ενώ οι 1.000 θα απασχοληθούν σε θέσεις σε 100 δημοφιλείς προορισμούς διακοπών, όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Αττάλεια και η Μαγιόρκα.

Η TUI συνέχισε, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, να επενδύει στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών και των προϊόντων της και προσδοκά ότι οι κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2022 θα επιστρέψουν σε επίπεδα 2019, δήλωσε το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ομίλου TUI, υπεύθυνη για το HR, Sybille Reiß.

Ειδικότερα, αυτή τη στιγμή προσλαμβάνονται μηχανικοί λογισμικού, μηχανικοί δεδομένων, τεχνικοί αναλυτές και ψηφιακοί αναλυτές. Η TUI προσφέρει στους αιτούντες υψηλό βαθμό ευελιξίας. Η πλειονότητα των προσφερόμενων θέσεων εργασίας μπορούν να αναληφθούν οπουδήποτε στην Ευρώπη, ανεξάρτητα από το πού εδρεύει η ομάδα. Η ευέλικτη και υβριδική εργασία είναι πλέον κοινή πρακτική στην TUI και οι ομάδες της συνεργάζονται εικονικά σε διεθνές επίπεδο.

Επιπλέον, το ίδιο ισχύει σε όλη την εταιρεία: Οι εργαζόμενοι αποφασίζουν μόνοι τους πού θα εργαστούν. Η υποχρεωτική παρουσία στα γραφεία ανήκει στο παρελθόν, εφόσον το επιτρέπει το εργασιακό προφίλ. Με το πρόγραμμα TUI Workwide, οι εργαζόμενοι μπορούν να εργάζονται από οπουδήποτε στον κόσμο για έως και 30 εργάσιμες ημέρες το χρόνο – και έτσι, για παράδειγμα, να παρατείνουν τις διακοπές τους στο σχήμα του workation. Η Ισπανία και η Ελλάδα συγκαταλέγονται στους κορυφαίους προορισμούς για τους υπαλλήλους της TUI για εργασία υπό το πρόγραμμα TUI Workwide, αλλά το πρόγραμμα έχει χρησιμοποιηθεί επίσης για διαμονή σε χώρες όπως η Αυστραλία, ο Εκουαδόρ ή η Ινδία.

Η TUI έχει επίσης ξεκινήσει τη μεγαλύτερη προσπάθεια προσλήψεων που έγινε ποτέ για θέσεις σε προορισμούς διακοπών. Περισσότεροι από 1.000 νέοι άνθρωποι αναζητούνται – ως ξεναγοί, ειδικοί στη φροντίδα των παιδιών, γυμναστές ή στον χώρο ψυχαγωγίας των ιδιόκτητων ξενοδοχείων και club της εταιρείας.

Ξεχωριστή εκστρατεία προσλήψεων έχει ξεκινήσει επίσης στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, προσκαλώντας τους ενδιαφερόμενους να δοκιμαστούν σε μια νέα καριέρα. Μεταξύ άλλων, η TUI καλύπτει τα έξοδα τοπικής διαμονής, μετακίνησης από και προς τον προορισμό καθώς και την απαραίτητη βίζα και άδεια εργασίας. Οι πρώτοι νέοι υπάλληλοι της TUI θα ξεκινήσουν ήδη την εργασία τους από αυτόν τον μήνα.

 

Σχολιάστε