EΚΘΕΣΕΙΣ

ΙΤΒ 2019: Νέο εκθεσιακό τμήμα για τεχνολογία, tour και δραστηριότητες προορισμού

Νέο τμήμα Τεχνολογίας, Tour και Δραστηριοτήτων (TTA) πρόκειται να εγκαινιάσει το 2019 η διεθνής έκθεση ITB του Βερολίνου, καθώς αποτελεί έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της τουριστικής δραστηριότητας τα τελευταίας χρόνια.

Σύμφωνα με το διεθνές ινστιτούτο ερευνών, Phocuswright, τα tour και οι δραστηριότητες αντιπροσωπεύουν πλέον περί το 10% της παγκόσμιας αγοράς ταξιδίων, έχοντας μερίδιο μεγαλύτερο από τα ταξίδια με τρένο, τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και τις κρουαζιέρας συνδυαστικά.

Το νέο τμήμα «Technology, Tours & Activities» της έκθεσης θα είναι το πρώτο στο είδος του στην Ευρώπη και συγκεντρώνει τους σημαντικότερους οργανισμούς της βιομηχανίας οι οποίοι έχουν κοινό στόχο να προωθήσουν και να διαθέσουν στην αγορά υπηρεσίες προορισμού.

Μεγάλοι παίκτες αλλά και μικρές startups θα παρουσιάζουν τα καινοτόμα προϊόντα τους στον νέο εκθεσιακό χώρο όπου θα πραγματοποιούνται και συναντήσεις επαγγελματιών, στην αίθουσα Ταξιδίων Περιπέτειας (4.1).

Στο χώρο αυτό οι επισκέπτες θα μπορούν να συνομιλούν με παρόχους περιηγήσεων (tour), με tour guide, εκπροσώπους από το χώρο της τεχνολογίας στα ταξίδια και των εφαρμογών καθώς και μεταπωλητές και προορισμούς.

Εκθέτες και επισκέπτες θα μπορούν επίσης να συνάπτουν συμβόλαια και να ανταλλάσσουν εμπειρίες σε εκδηλώσεις με στόχο τη δικτύωση στις αίθουσες 4.1 και 7.1b.

Κατά το τριήμερο για τους επαγγελματίες επισκέπτες, εργαστήρια και συνέδρια θα προσφέρουν πληροφόρηση για την τεχνολογία, τα tour και τις δραστηριότητες.

Σχολιάστε