ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μια ακόμα διάκριση για την ΟΝΕ & ONLY PLAYGROUNDS

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε σε επισκέπτες και διοργανωτές το ξεχωριστό περίπτερο της «ΟΝΕ & ONLY PLAYGROUNDS»που συμμετείχε στην Έκθεση Verde-tec 2023 για το Περιβάλλον.

Μια ακόμα διάκριση για την ΟΝΕ & ONLY PLAYGROUNDS

Πρόκειται για μια έκθεση με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα όπως και φέτος αποδείχτηκε με τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές να δηλώνουν την απόλυτη ικανοποίηση τους και να δίνουν το επόμενο εκθεσιακό ραντεβού τους.

Σημαντικές επαφές, επιχειρηματικές συμφωνίες αλλά και εμπορικές γνωριμίες έλαβαν χώρα για τους συμμετέχοντες και σε αυτό το περιβάλλον, η «ΟΝΕ & ONLY PLAYGROUNDS» διακρίθηκε επί του πεδίου.

Όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό αφού κατάφερε με ιδιαίτερο ζήλο και αποτελεσματικότητα, μεράκι και σκληρή δουλειά να αποσπάσει επάξια το «Πρώτο βραβείο» από την Επιστημονική Επιτροπή στα βραβεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Green Greek awards 2023 στην κατηγορία εταιρική ευθύνη για το περιβάλλον με το βραβείο του Πράσινου Προϊόντος.

Μια καθόλου τυχαία διάκριση για τους καλά γνωρίζοντες.

Η CEO της εταιρείας κα Κατερίνα Ρούκα-Καρνομουράκη έκανε την ακόλουθη δήλωση αμέσως μετά το πέρας της έκθεσης και με το βραβείο στην πολλά υποσχόμενη συλλογή της: «Όλοι εμείς στην ΟΝΕ & ONLY PLAYGROUNDS αισθανόμαστε ικανοποίηση από την διάκριση αλλά και την ανταπόκριση του κοινού απέναντι στην συλλογική μας προσπάθεια.

Ευχαριστούμε την επιτροπή αξιολόγησης αλλά και όλους όσοι μας έδωσαν χρόνο να μιλήσουμε για τις δυνατότητες μας και τα προϊόντα μας.Συνεχίζουμε δυναμικά βάζοντας πάντα υψηλούς στόχους για να πετύχουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα σε όλους όσοι μας εμπιστεύονται και μας επιλέγουν για συνεργάτες. Είμαστε μόνο στην αρχή του 2023 και η συνέχεια υποσχόμαστε να είναι εξίσου δημιουργική

Σχολιάστε