ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Νέα τάση στα αεροπορικά ταξίδια εν μέσω πανδημίας! Ξεχάστε τις “πτήσεις στο πουθενά”, ήρθαν οι περίφημες “πτήσεις μυστηρίου”!

Με την πανδημία να ταλανίζει τον πλανήτη και τα ταξίδια με αεροπλάνο να αποτελούν μεγάλο ερωτηματικό, μια αεροπορική εταιρεία προσφέρει αυτό… το ερωτηματικό στις πτήσεις της, σχεδιάζοντας τις περίφημες “πτήσεις μυστηρίου”!

Αν και το μυστήριο συνήθως παραπέμπει σε βιβλία της Αγκάθα Κρίστι ή σε ταινίες, φαίνεται πως πλέον θα ισχύει και στα αεροπορικά ταξίδια. Τι σημαίνει αυτό; Μια αεροπορική εταιρεία στη Νέα Ζηλανδία ετοιμάζεται να διοργανώσει “πτήσεις μυστηρίου”, όχι για να επιλύσει κάποιον φόνο, αλλά να ιντριγκάρει τους επιβάτες. Οπότε ξεχάστε τις περίφημες πτήσεις στο πουθενά της Qantas.

Τι είναι οι “πτήσεις μυστηρίου”
Η Air New Zealand δημιουργεί ένα πρωτότυπο πρόγραμμα ταξιδιών με αεροπλάνο, καλώντας τους ταξιδιώτες να πληρώσουν μια βασική τιμή για να κλείσουν ένα ολόκληρο πακέτο διακοπών με την αεροπορική εταιρεία, συμφωνώντας να μη μάθουν τον προορισμό τους μέχρι δύο μέρες πριν φύγουν.

Τα πακέτα, που ξεκινούν από περίπου 500 ευρώ, επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να επιλέξουν τις ημερομηνίες που επιθυμούν να ταξιδέψουν και ένα μέρος που δεν ενδιαφέρονται να πάνε. Η αεροπορική εταιρεία πετά σε 20 προορισμούς στη Νέα Ζηλανδία, οπότε κάποιος θα ταιριάζει στον καθένα!

Η Νέα Ζηλανδία κατάφερε να περιορίσει τον κορονοϊό, αλλά οι κάτοικοι δεν μπορούν να ταξιδέψουν οπουδήποτε έξω από τη χώρα, εκτός από μερικά αυστραλιανά κράτη, χωρίς καραντίνα ή να λάβουν σημαντικά μέτρα ασφαλείας κατά την επιστροφή τους.

Οπότε η λύση της… μυστήριας πτήσης φαντάζει ιδανική! Ενώ τα σύνορα της χώρας παραμένουν κλειστά για σχεδόν όλους τους επισκέπτες λόγω κορονοϊού, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την τόνωση του τουριστικού τομέα είναι η ενθάρρυνση των ντόπιων να ταξιδεύουν στο εσωτερικό.

Σχολιάστε