Uncategorized

Ξενάγηση Λ. Αυγενάκη στους εκπροσώπους Τύπου στο Karteros Beach Sport Center

Το πρωί της Τρίτης 7 Ιουνίου ο  Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, παρουσίασε στους εκπροσώπους Τύπου το πρώτο Εθνικό Παράκτιο Κέντρο.

Οι νέες υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις Karteros Beach Sport Center του ΕΑΚΗ, δημιουργήθηκαν σε μόλις τρείς μήνες και έναν χρόνο πριν φιλοξενήσουν και τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες του 2023.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι διοργανώσεις των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Beach Handball, Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων, με τη συμμετοχή 64 χωρών, αλλά και για πανελλήνιες διοργανώσεις αθλημάτων θαλάσσης και παραλίας, όπως του Beach Volley.

Οι κατασκευές, σε συνολική έκταση 58,5 στρεμμάτων, που η χρήση τους παραχωρήθηκε από την ΕΤΑΔ στο ΕΑΚΗ, έναντι ανταλλάγματος, αφορούν τόσο τις αμιγώς αθλητικές εγκαταστάσεις, τα γήπεδα, όσο και τις βοηθητικές – συμπληρωματικές (αποδυτήρια, ιατρείο, χώρο για έλεγχο ντόπινγκ, γραφεία διοίκησης, χώροι συνεντεύξεων και εργασίας δημοσιογράφων, προσωρινές εγκαταστάσεις τουαλετών, πάρκινγκ κλπ).

Ενώ, τα εγκαίνια του Karteros Beach Sport Center θα τελεστούν τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 19:30 από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο.

Σχολιάστε