EΚΘΕΣΕΙΣ

Οι μεγαλύτεροι Tour Operators στην 2 η έκθεση GRECIA PANORAMA στο World Trade Center στο Βουκουρέστι

Η GRECIA PANORAMA, η 2η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα στην Ρουμανία ξεκινάει στις 19 Ιανουαρίου στο Βουκουρέστι στο World Trade Center.

Η έκθεση παρουσιάζει και φέτος τον τουρισμό και την γαστρονομία της Ελλάδας σε 2 ημέρες γεμάτες Ελλάδα, Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Ιανουαρίου, με πλούσιες εκδηλώσεις και δρώμενα από τους εκθέτες αλλά και από τον διοργανωτή, την North Events.

Από τις σημαντικότερες συμμετοχές για τον κλάδο του τουρισμού αναφέρουμε τους μεγαλύτερους tour operators που προωθούν ελληνικούς προορισμούς όπως η PARALELA 45, TUI – EUROLINES, COCTAIL HOLIDAYS, GREEK HOLIDAYS κα., ενώ από τον κλάδο των προϊόντων – γαστρονομίας της έκθεσης συμμετέχουν και πάλι φέτος οι OLYMPOS και ALEXANDRION GROUP. Σημαντική θα είναι φέτος η υποστήριξη και η παρουσία της Ελληνικής Ένωσης της Ρουμανίας η οποία θα παρουσιάσει ζωντανό μουσικό χορευτικό σχήμα και άλλες εκδηλώσεις για το κοινό.

Στο πλαίσιο της 2 ης GRECIA PANORAMA την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου διοργανώνεται Business Forum – στο World Trade Center – για τον τουρισμό και τα ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα, ενώ το ίδιο βράδυ θα παρατεθεί επίσημο δείπνο με προσκεκλημένους εκθέτες, δημοσιογράφους και παράγοντες της Ρουμανικής αγοράς.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ΣΕΤΕ, ΠΟΞ, ΞΕΕ και FedHATTA.

NORTH EVENTS, Greece Contact: +30 210 9713281, info@north-e.com, www.north-e.com, www.greciapanorma.com

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 9713281, 210 9734859 και στο info@north-e.com.

Σχολιάστε