ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ λαμβάνουν την πιστοποίση του RINA“BIOSAFETY TRUST” για την πρόληψη και τον περιορισμό εξάπλωσης λοιμώξεων

Η Διοίκηση των Μινωικών Γραμμών ανακοινώνει ότι, η εταιρείαολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία για να λάβει την πιστοποίηση τουRINA “BIOSAFETY TRUST CERTIFICATION”, μία καινοτόμο πιστοποίησησυστήματος διαχείρισης για την πρόληψη και τον έλεγχο εξάπλωσης τωνλοιμώξεων σε δημόσιους χώρους καθώς επίσης και την παροχήμεγαλύτερης υγειονομικής ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, η πιστοποίηση που εκχωρείται από τον RINA, διαβεβαιώνει,ότι το σύστημα διαχείρισης των Μινωικών Γραμμών συμμορφώνεται μετο σχέδιο της πιστοποίησης “BIOSAFETY TRUST”. Η εταιρεία«Μινωικές Γραμμές» λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένουνα συμβάλλει στην αντιμετώπιση και καταπολέμηση των βιολογικώνπαραγόντων και της διάδοσης του κορωνοϊού COVID -19 , με σκοπό τηδιασφάλιση της υγείας των επιβατών, των συνεργατών και των ανθρώπωντης τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα.

Επίσης, η εταιρεία «ΜινωικέςΓραμμές» πιστοποιείται για την ικανότητα και αποτελεσματικότηταδιαχείρισης κινδύνου και τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών υψηλότερηςποιότητας. Η εταιρεία, έχοντας πάντα ως πρωταρχική της προτεραιότητα τηνασφάλεια της υγείας του επιβατικού κοινού, των συνεργατών της και τουανθρώπινου δυναμικού της, εντατικοποίησε από την έναρξη τηςπανδημίας και υιοθέτησε μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ καιτων αρμόδιων φορέων, κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

Ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος των ΜινωικώνΓραμμών τόνισε τα εξής: “Οι Μινωικές Γραμμές παραμένουν εξ ολοκλήρου προσηλωμένες στο ναπαρέχουν ασφαλή μεταφορά τόσο για τους επιβάτες όσο και τουςσυνεργάτες τους και να προσφέρουν την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρίαεν πλω. Οι πιστοποιήσεις από ελληνικούς και ξένους οργανισμούς στοντομέα των Ασφαλών και ποιοτικών μεταφορών εν πλω, αποτελούν τονπυρήνα της φιλοσοφίας, της πρακτικής και των ενεργειών της εταιρείας
τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα. Με τηνπιστοποίηση “Βiosafety Trust” η εταιρεία αποδεικνύει την υπευθυνότητα,την αφοσίωση και την ευαισθησία της για τις προσφερόμενες υπηρεσίεςτης έναντι των πελατών της συνεχίζοντας την πιστή εφαρμογή τωνμέτρων που έχει υιοθετήσει”.

Ο κ. Paolo Moretti, Διευθύνων Σύμβουλος του RINA Servicesσχολίασε “Με την απόκτηση της πιστοποίησης “Biosafety Trust”, οιΜινωικές Γραμμές αποδεικνύουν τη δέσμευσή τους να κάνουν τουςεπιβάτες και το προσωπικό τους να αισθάνονται ασφαλείς. Αυτή τηστιγμή, σηματοδοτείται η προσπάθεια για ελαχιστοποίηση των κινδύνωνγια την υγεία, που είναι απαραίτητο στοιχείο για την ανάκτηση τηςεμπιστοσύνης και η εταιρεία έχει αγκαλιάσει πλήρως αυτήν την ιδέα γιατην ενίσχυση των ειδικών διαδικασιών στο σύστημα διαχείρισης τους”.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προληπτικά μέτρα πουεφαρμόζονται με συνέπεια και αυστηρότητα για τη διασφάλιση τηςασφάλειας και της υγείας όλων μας ενάντια στην εξάπλωση τουκορωνοϊού COVID-19 hps://www.minoan.gr/page/6581/ygieini-kai-metra-prolipsis-sta-ploia-mas καθώς επίσης και για τα ισχύοντα δρομολόγια και την πολιτικήεκ νέου κρατήσεων στην ιστοσελίδα της εταιρείας hps://www.minoan.gr Ο RINA παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς της Ενέργειας,της Ναυτιλίας, της Πιστοποίησης, των Μεταφορών & Υποδομών και τηςΒιομηχανίας.

Με καθαρά έσοδα το 2019 ύψους 476 εκ. ευρώ, πάνω από3.900 εργαζόμενους και 200 γραφεία σε 70 χώρες παγκοσμίως, ο RINAείναι ένα μέλος ενός δικτύου σημαντικών διεθνών οργανισμών καισυμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη νέων νομοθετικών προτύπων

Σχολιάστε