Uncategorized

Ο ΟΛΗ πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία και φωταγωγεί το φρούριο του Κούλε στο ροζ για τη παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού

H 25η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου προβαίνει στην ενημέρωση του κοινού με συγκεκριμένες παρεμβάσεις και δράσεις.

Σε συνεργασία με το Βενιζέλειο- Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το Σάββατο 29- 10-2022, και ώρα 18:00μμ έως 20:00μμ, στην είσοδο του βόρειου Λιμενοβραχίονα, θα βρίσκεται η Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Με σύνθημα «Να είσαι εκεί για τον άλλον: Δώσε αίμα – Μοιράσου τη ζωή! » και με το στόχο της δράσης να επικεντρώνεται στην αξία του προσφερόμενου αίματος στους ασθενείς, όχι μόνο για τη διάσωση της ζωής, αλλά και για την παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας, για να ζήσουν μια μακροβιότερη και πιο παραγωγική ζωή.

Με το σύνθημα «Η πρόληψη σώζει ζωές», ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου το Σάββατο 29- 10-2022, και ώρα 18:00μμ θα φωταγωγήσει το Ενετικό Φρούριο του Κούλε στα ροζ, σύμβολο της αγάπης για τη ζωή, δίνοντας ένα απλό αλλά ηχηρό μήνυμα ότι η σωστή ενημέρωση, η πρόληψη και η διάγνωση σώζουν ζωές κι αυτό αφορά κάθε γυναίκα, που οφείλει να προστατεύει τον εαυτό της.

Σχολιάστε