ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Ποια μέρη ψάχνουν πιο πολύ οι ταξιδιώτες για το 2021 – Η Airbnb δίνει τις απαντήσεις!

Ήταν μια πρωτοφανής χρονιά για ταξίδια, αλλά το πλεονέκτημα της διαμονής στο σπίτι μάς έδωσε αρκετό χρόνο για να ονειρευτούμε το τέλειο ταξίδι όταν έρθει εκείνη η ώρα. Πού θα πάμε όμως το 2021; Η Airbnb απαντά στο ερώτημα “ποια μέρη ψάχνουν πιο πολύ οι ταξιδιώτες για το 2021;”…

Με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού που έχει ήδη ξεκινήσει, οι περισσότεροι ελπίζουμε να ταξιδέψουμε πιο άνετα και ασφαλείς το 2021. Αλλά πού θα πάμε; Λοιπόν, η Airbnb δίνει τις απαντήσεις. Ο ιστότοπος καταλυμάτων παρουσίασε τους πιο δημοφιλείς προορισμούς που κλικάρονται για ταξίδια το 2021 και εμείς σας τους παρουσιάζουμε.

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί ταξιδιών για το 2021

Μπογκοτά, Κολομβία

Bogota Κολομβία

Το Copa América έχει αναβληθεί για το 2021, δίνοντας στους λάτρεις του ποδοσφαίρου έναν λόγο να ονειρευτούν ένα ταξίδι στην Μπογκοτά τον επόμενο χρόνο. Αλλά αυτή η ζωντανή πρωτεύουσα που βρίσκεται σε μεγάλο υψόμετρο είναι κάτι περισσότερο από ποδοσφαιρικός προορισμός – περιβάλλεται από τις όμορφες Άνδεις και διαθέτει ιστορικά μουσεία και μοντέρνα ξενοδοχεία και μπαρ.

Σεούλ, Νότια Κορέα

Σεούλ Νότια Κορέα χωριό

Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στη Νότια Κορέα το 2020, καθώς η ταινία Parasite πήρε μια σειρά από Όσκαρ. Τώρα, φαίνεται ότι όλοι ενδιαφέρονται για τη χώρα αυτή και σκέφτονται να κάνουν ένα ταξίδι σε αυτήν τη δυναμική πόλη.

Hampton, Λονδίνο

Humpton Λονδίνο

Αυτό το προάστιο βρίσκεται ακριβώς πάνω στον Τάμεση, που σημαίνει ότι μπορείτε να περιπλανηθείτε στις όχθες του και να φτάσετε σε σημεία όπως το Hampton Court Palace, το ιστορικό σπίτι του Henry VIII.

Tisbury, Μασαχουσέτη

Tisbury Μασαχουσέτη

Πολλοί Αμερικανοί ταξιδιώτες έχουν αρχίσει να ονειρεύονται ένα ταξίδι λίγο πιο κοντά στο σπίτι τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αγνοήσουμε μια υπέροχη απόδραση σε αυτή την πόλη στο νησί Martha’s Vineyard, ιδανικό για όσους θέλουν να ξεφύγουν από όλα.

Maafushi, Μαλδίβες

Μαλδίβες

Αν θέλετε να ζήσετε το πραγματικό όνειρο ενός τροπικού νησιού, αυτό είναι το πιο κοσμοπολίτικο στις Μαλδίβες, ενώ διαθέτει τις πιο ειδυλλιακές παραλίες με λευκή άμμο.

Μέιν, ΗΠΑ

Μέιν ΗΠΑ

Το Pine Tree State επρόκειτο να γιορτάσει τα 200 χρόνια του 2020, αλλά οι εορτασμοί μεταφέρθηκαν για το 2021 λόγω της πανδημίας. Για ταξιδιώτες που σχεδιάζουν ένα ταξίδι εκεί, θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τα δάση, τα παράκτια χωριά και τα νησιά.

Salon-de-Provence, Γαλλία

Salon De Provence Γαλλία
HPIM1829.JPG

Ποιος δεν έχει περάσει τουλάχιστον ένα μέρος του 2020 να ονειρεύεται τη νότια Γαλλία; Λοιπόν, το 2021 οι χρήστες της Airbnb ενδιαφέρονται να κάνουν ένα ταξίδι στο Salon-de-Provence, το οποίο διαθέτει πολλά καφέ, μπουτίκ και λιχουδιές.

Taos County, Νέο Μεξικό

Taos Country Νέο Μεξικό

Φέτος, πολλοί από εμάς ξανασυνδέθηκαν με τη φύση και τις ομορφιές της και αν θέλετε να συνεχίσετε την εξερεύνηση των επικών τοπίων, η κομητεία Taos έχει μοναδικές κορυφές, ατελείωτα οροπέδια και το απίστευτο φαράγγι του Ρίο Γκράντε.

Ίσκια, Ιταλία

Ίσκια Ιταλία

Αυτό το ηφαιστειακό νησί στον κόλπο της Νάπολης δεν είναι μόνο γραφικό, είναι διάσημο για τα ιαματικά λουτρά του – και ποιος δεν θα ήθελε λίγη χαλάρωση μετά το 2020;

Σχολιάστε