ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σαρώνει στην Ευρώπη το Sympossio

Το Sympossio συνεχίζει το πανευρωπαϊκό ταξίδι προβολής της ελληνικής γαστρονομίας, διαγράφοντας μεγάλη επιτυχία σε πόλεις της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Με φετινό θέμα το «Λάδι και το Κρασί» το Sympossio έχει επισκεφτεί μέχρι στιγμής 14 χώρες και 27 πόλεις έως τώρα προβάλλοντας με μεγάλη επιτυχία την ελληνική παράδοση και κουλτούρα μέσα από συνταγές που βασίζονται στα δύο αυτά χαρακτηριστικά συστατικά της Ελληνικής διατροφής.

Το Sympossio έκανε το πέρασμά του από την Ιταλία την περασμένη εβδομάδα έχοντας κοντά του τον κ. Λαυρέντη Βασιλειάδη, Προϊστάμενο του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενώ επόμενος σταθμός είναι η Γαλλία όπου την ομάδα του Sympossio συνοδεύει το Ηeteroclito, γνωστό wine bar στην Αθήνα.

Δείτε το βίντεο από το event

Το Sympossio έχει φέτος πλήθος συνοδοιπόρων από δημόσιους φορείς μέχρι και επαγγελματίες από τον πρωτογενή και τριτογενή τομέα, δημιουργώντας έτσι την μεγαλύτερη σύμπραξη για την προβολή της Ελλάδας.

Συνοδοιπόροι του Sympossio 2019
Όμιλος Πανά, Aegean, Περιφέρειες Kρήτης Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου
Aιγίδες του ΕΟΤ και της ΠΟΞ
Εταιρείες, UNWRAP και WIN2WIN
Ξενοδόχοι, Domotel Hotels & Resorts, St. George Lycabettus Lifestyle Hotel και Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa
Έλληνες παραγωγούς ΗΛΙΟΣ, myCretangoods.com, Οινοποιείο Βοριζανάκη, ΛΟΥΞ, Creta Oil™ by Botzakis, Ελαιώνας Ανδρουλάκη, Agelakis Winery, Lelia, Esti, Bread Factory, Κτήμα Χαριτάτου, Κρητικό Οινοποιείο Γαβαλάς, Οινοποιείο Διαμαντάκης, Agrino, kalamata Papadimitriou, Zealots, Αγρόκτημα Δούρου, Captain’s, UNILEVER.

«Η επιτυχία που σημειώνει το Sympossio τα τελευταία δέκα χρόνια είναι μόνο η αρχή σε ένα οδοιπορικό που ξεκίνησε σεμνά και εξελίχθηκε στο κύριο γαστρονομικό ταξίδι της Ελλάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στηρίζουν και πιστεύουν στο όραμά μας για μια Ελλάδα εξωστρεφή, αυθεντική και μοναδική.» Δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, εμπνευστής του Sympossio και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts.

Σχολιάστε