EΚΘΕΣΕΙΣ

Στην Γεωργία με την ΤΕΖ TOUR σε μια εξαιρετική συνάντηση συνεργατών της

Στο Μπατούμι της Γεωργίας γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες, τα 24 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας,συνεχούς ανάπτυξης και ουσιαστικής συμβολής στον τουριστικό κλάδο 15 κρατών η TEZ TOUR.

Αποστολή στην Γεωργία: Κώστας Συλιγάρδος

Ο Ρωσικός tour operator με σημαντική παρουσία τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα και με πάνω από 25 εκατ ταξιδιώτες όλα αυτά τα χρόνια,συνεχίζει να σχεδιάζει να οραματίζεται και να υλοποιεί ένα φιλόδοξο επιχειρησιακό σχέδιο με επίκεντρο την Ρωσία, που αφορά την Ελλάδα,την Λιθουανία,την Αίγυπτο,την Κύπρο,την Λετονία,την Ουκρανία,την Εσθονία,την Λευκορωσία, τα Η.Α.Ε ,την Ταυλάνδη, την Αυστρία,την Δομηνικανή Δημοκρατία,την Ιταλία και την Γεωργία.

Στο ξεχωριστό και ταχύτατα τουριστικά αναπτυσσόμενο Μπατούμι, συναντήθηκαν 350 περίπου τουριστικοί φορείς από τις 15 προαναφερόμενες χώρες όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο στο τέλος της τουριστικής περιόδου για πολλές από τις περιοχές αυτές.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος,πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαφές μεταξύ των φορέων, έγιναν βραβεύσεις από την TEZ TOUR, και δόθηκε η ευκαιρία να αποκομίσουν μια καλύτερη εικόνα των αγορών από τις B2B επαφές που είχαν την δυνατότητα να έχουν οι συμμετέχοντες.

Από την Ελλάδα στο Μπατούμι ταξίδεψαν και συμμετείχαν στις εργασίες,μεγάλες και διακεκριμένες αλυσίδες ξενοδοχειακών μονάδων.

Συναντήσαμε την ALDEMAR,την GRECOTEL,το COSTA NAVARINO,τα ZEUS HOTELS,τα NANA BEACH & PRINCESS και το RADISSON BLU CRETE.

Το πρόγραμμα των τεσσάρων ημερών, εκτός από τις εργασίες, περιελάμβανε μια ξεχωριστή εκδρομή στην ορεινή ενδοχώρα της Ατζαρίας (περιφέρεια της Γεωργίας) περιήγηση στην πόλη και ξενάγηση σε λαογραφικό Μουσείο αλλά και στον Βοτανικό κήπο,ενώ κάθε βράδυ υπήρχε ιδιαίτερο πρόγραμμα δείπνου με ξεχωριστές εκδηλώσεις διασκέδασης με παραδοσιακούς εντυπωσιακούς Γεωργιανούς χωρούς και μουσικές αλλά και σύγχρονα ακούσματα που κέρδισαν απλόχερα το χειροκρότημα του κοινού.

Την τελευταία βραδιά όπου πραγματοποιήθηκε και η επίσημη δεξίωση της εταιρίας,με αρκετές εκπλήξεις για τους προσκεκλημένους,συγκεντρώθηκε από τους παρευρισκόμενους ένα σημαντικό χρηματικό πόσο, που δόθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό σε τοπικό ίδρυμα.

Για την όλη διοργάνωση καθοριστικό ρόλο είχε η TEZ TOUR Ελλάδος, η οποία είχε την γενική ευθύνη της διοργάνωσης αλλά και του προγράμματος που στέφθηκε από επιτυχία κατά γενική ομολογία.

Σχολιάστε