ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο – ITB Berlin 2023 η CHC Group

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της CHC Group-Chnaris Hotel ManagementDevelopment & Consulting, ενόψει της συμμετοχής στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του κόσμου, ITB Berlin 2023.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο ανοίγει ξανά τις πύλες της για πρώτη φορά μετά το 2019 – τα τελευταία χρόνια δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας – για το διάστημα 7 έως 9 Μαρτίου. Πρόκειται για μια έκθεση – βαρόμετρο της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, που θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου και αναμένεται να συγκεντρώσει το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου του κλάδου του τουρισμού. Η ITB Berlin 2023 θα γίνει μόνο για B2B συνεργάτες, όχι για το κοινό, με την CHC Group να συμμετέχει όπως κάθε χρόνο με δικό της περίπτερο.

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ανέφερε: «Επιστροφή και για την μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του κόσμου και η CHC Group προετοιμάζεται για δυναμική παρουσία. Στόχος μας η δικτύωση και το κλείσιμο επωφελών επαγγελματικών συμφωνιών για τους συνεργάτες μας με τους ισχυρούς παράγοντες της τουριστικής αγοράς, η προβολή του τόπου μας και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που κάνουν τη διαφορά. Οι απαιτήσεις παραμένουν σε υψηλό επίπεδο, αναμένουμε να δούμε τις τάσεις και τις διαθέσεις που θα επικρατήσουν την ερχόμενη τουριστική περίοδο. Οι μέχρι τώρα συζητήσεις με μεγάλους και μικρούς Tour Operator δείχνουν ότι θα πάει πολύ καλά το 2023 με αυξητική τάση στις προ-κρατήσεις & αλλά και υψηλές αναζητήσεις και στις χαμηλές περιόδους. Φαίνεται ότι θα έχουμε ποιοτικότερους πελάτες και είμαστε προετοιμασμένοι να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες και τον αυξημένο ανταγωνισμό. Όπως επίσης και ευέλικτοι, για να αντιμετωπίσουμε κάθε απρόβλεπτο παράγοντα.».

Σχολιάστε