ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Στην Κίνα οι αερομεταφορές έχουν υγιή ανταγωνισμό

Από φίλο μας αναγνώστη λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα από την μακρινή Κίνα.

Ο ίδιος για επαγγελματικούς λόγους ταξιδεύει συχνά με το αεροπλάνο και με αφορμή ένα ταξίδι που έχει προγραμματίσει σε πτήση εσωτερικού αναχωρόντας από το Πεκίνο σχολίασε κάτι που βέβαια δεν είναι πρωτόγνωρο.

Γράφει λοιπόν όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν για μια.αναζητηση τιμών και μάλιστα last minute μιας και η πτήση είναι μόλις πέντε μέρες αργότερα :

“Ας αρχίσουμε τις συγκρίσεις:

Αεροπορικό εισιτήριο με κανονική πτήση (όχι τσάρτερ) ΤΡΙΑΜΙΣΙ ΩΡΩΝ Πεκίνο – Σεντζέν για την προσεχή ΚΥΡΙΑΚΗ ( 3/1/21) από 50 έως 60 Ευρώ παρακαλώ. Ναι καλά διαβάσατε. 50 ΕΥΡΩ και με βαλίτσα παραδοτέα στο check in παρακαλώ. Για τη Δευτέρα η τιμή κατέβαινε κάτω από 40 Ευρώ.

Και ξέρετε γιατί; Γιατί στη “κομμουνιστική” Κίνα λειτουργεί ο ανταγωνισμός. Ενώ στη “Δημοκρατική Ελλάδα” λειτουργεί τέλεια το μονοπώλιο.

Αφιερωμένο στην Aegean που μου ζητούσε 150 Ευρώ για εισιτήριο από Ηράκλειο για Αθήνα το Σάββατο 19/12.

Που, ενώ οι βασικοί μέτοχοι της κολυμπάνε στα πλούτη από τα κέρδη των προηγούμενων χρησεων, πήραν ένα σκασμό λεφτά (δανικά υποτίθεται) από τη κυβέρνηση (δηλαδή από μας που μας γδέρνει η Εταιρεία αυτή) για να στηριχθεί. Και οι βιβλιοπώλες που μας κυβερνούν δεν απαίτησαν ούτε καν ποσοστό από το μετοχικό κεφάλαιο της μονοπωλιακής αυτής Εταιρείας…

Δηλαδή και κερατάς και δαρμένος..”

Σχολιάστε