ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στις 6 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2020

Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2020, μέσα από την LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων του ethosGROUP. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί ως LiveOn Digital Event, ύστερα από τα πρόσφατα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας COVID-19 που ισχύουν για την Αττική από τις 21 Σεπτεμβρίου.

Όλοι οι προσκεκλημένοι, πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες, βραβευόμενοι, υποψήφιοι αλλά και απλό κοινό, θα παρακολουθούν και συμμετέχουν στα δρώμενα ζωντανά, συνδεδεμένοι ζωντανά στο gha.liveon.tech.     Την πολυαναμενόμενη εκδήλωση – θεσμός για τον κλάδο του τουρισμού θα χαιρετίσει ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Θεσμικό χαιρετισμό θα απευθύνουν, επίσης, οι Κατερίνα Νοτοπούλου, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης & Τομεάρχης Τουρισμού, Χριστίνα Τετράδη, Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος & Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ζακύνθου.

Το ειδικά διαμορφωμένο studio τηλεοπτικής παραγωγής θα φιλοξενήσει έναν περιορισμένο αριθμό συντελεστών της παραγωγής, με απόλυτη ασφάλεια και πιστή εφαρμογή όλων των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, ενώ οι νικητές των δύο κορυφαίων βραβεύσεων Top Greek Hotel 2020 & Top Greek Resort 2020, αλλά και των τιμητικών διακρίσεων θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν για τη βράβευσή τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί πάνελ συζήτησης με θεσμικούς εκπροσώπους και στελέχη της αγοράς με θέμα «Το μέλλον του Τουρισμού την εποχή της πανδημίας COVID-19» και συντονιστή τον ειδικό σύμβουλο των Greek Hospitality Awards και παρουσιαστή της εκδήλωσης, δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), ο Νοέλ Ιωσηφίδης, Former Chairman, ABTA & Industry Affairs Director, Association of Specialist Tour Operators, ενώ έχουν προσκληθεί ο Γεώργιος Δήμας, Επικεφαλής TUI Ελλάδας, Ισλανδίας, Λαπωνίας και ο Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Τα Greek Hospitality Awards τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων – HATTA, της ΔΕΘ HELEXPO, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων.

Τα βραβεία διοργανώνονται για 6η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENTS σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

  Φέτος, θα απονεμηθούν 96 κατηγορίες βραβείων στις εξής τέσσερις θεματικές ενότητες:

BEST GREEK CITY HOTELS

BEST GREEK RESORTS

BEST GREEK HOTEL FACILITIES

SPECIAL AWARDS

Με τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ να είναι τα εξής:

Top Greek Hotel 2020

Top Greek Resort 2020

Οι εξής επτά τιμητικές διακρίσεις που θα απονεμηθούν είναι οι εξής:

Greek Hospitality Leader

Greek Hospitality Influencer

Greek Hospitality Personality

Greek Hospitality Rising Star

Greek Hospitality Mentor Best

Greek Hospitality Region Best

Greek City Break Destination

Σχολιάστε