Uncategorized

Συνεργασία της Chnaris Hotel Management με το Experience Creta

Η Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. υπέγραψε πρόσφατα συνεργασία, για τα επόμενα πέντε έτη, με το μοναδικό στην Ελλάδα θεματικό πάρκο Μινωικού Πολιτισμού, το “Experience Creta”, που βρίσκεται στο  κέντρο του Ηρακλείου.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, εμπλουτίζονται ακόμα περισσότερο οι υπηρεσίες της εταιρίας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν. Η εταιρεία έχει αναλάβει την κατ’ αποκλειστικότητα Σύναψη Συμβολαίων και την Προώθηση Πωλήσεων του θεματικού πάρκου και είναι ανοιχτή για νέες συνεργασίες καθώς και για την ανανέωση συμβολαίων των ήδη συνεργατών .

Experience Creta

Κατανοώντας την παγκοσμίως αυξανόμενη ζήτηση για θεάματα και παραστάσεις υψηλής τεχνολογίας, καθώς και για χώρους που προσφέρουν ένα συνδυασμό τεχνολογίας και διασκέδασης , δημιουργήθηκε ένας πολυχώρος στο κέντρο της μεγαλύτερης πόλης της Κρήτης και 4ης μεγαλύτερης στην Ελλάδα.

Στο EXPERIENCE CRETA, ο επισκέπτης θα έχει το προνόμιο να ζήσει μια μοναδική εμπειρία πτήσης συμμετέχοντας στα πιο σημαντικά μυθολογικά και ιστορικά γεγονότα της Κρήτης, ’’πετώντας’’ πάνω σε 2 πλατφόρμες προσομοίωσης πτήσης χωρητικότητας 48 θέσεων κατασκευασμένες από την κορυφαία εταιρία κατασκευής θεματικών προσομοιωτών πτήσης ‘’ BROGENT’’ , όμοιές με αυτές που βρίσκονται στα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα στον κόσμο (Disneyland Paris , Universal Orlando κλπ) βιώνοντας μία πρωτοφανή εμπειρία. Στον χώρο εκτός από τις αίθουσες προσομοίωσης πτήσης υπάρχει επίσης, ένα κατάστημα αναμνηστικών , ένα καφέ , χώρος αλληλεπιδραστικής φωτογραφίας και το εργαστήριο μινωικής γλώσσας σε ένα ολοκληρωμένο εσωτερικό θεματικό πάρκο.

Ο επισκέπτης από την είσοδο του στον χώρο, αισθάνεται από την πρώτη στιγμή την ιδιαιτερότητά του. adv Το κατάστημα αναμνηστικών που βρίσκεται στην είσοδο με επιλεγμένα είδη και αναμνηστικά που μπορεί να αγοράσει, οι μοναδικές τοιχογραφίες και η αρχιτεκτονική του χώρου τον προετοιμάζει για το μοναδικό ταξίδι. Το EXPERIENCE CAFE , δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσει μοναδικά προϊόντα βασισμένα στην κρητική κουζίνα περιμένοντας την επιβίβαση του η για ένα διάλειμμα μετά το ταξίδι του.

Ο χώρος αλληλεπιδραστικής φωτογραφίας θα προσφέρει στον επισκέπτη την δυνατότητα να δει τον εαυτό του να πετάει μέσα στην ταινία σε ένα μοναδικό αναμνηστικό που θα μπορεί να πάρει μαζί του στην συσκευή του τηλεφώνου του η σε εκτυπωμένη φωτογραφία .

Το μοναδικό preshow, προετοιμάζει τους επισκέπτες για την «πτήση» τους, ενώ παράλληλα, παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τον Μινωικό πολιτισμό. Τέλος, μετά το τέλος της «πτήσης», ο επισκέπτης θα ανακαλύψει την ιστορία του Ηρακλείου κατά την Ενετική εποχή, μέσα από ένα εξαιρετικό video, το οποίο έχει παραχωρήσει ο Δήμος Ηρακλείου, ολοκληρώνοντας την εμπειρία του επισκέπτη.

Όλα τα παραπάνω καλύπτουν τα 1000 περίπου τετραγωνικά από το σύνολο των 2000 τετραγωνικών.

Σχολιάστε