ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα 12 πιο «καυτά» νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα το 2023

Δώδεκα νέα ξενοδοχεία πρόκειται να ανοίξουν στην Ελλάδα αυτή τη χρονιά, αναβαθμίζοντας την ταξιδιωτική εμπειρία στη χώρα μας με νέα προϊόντα και με ποιοτικές υπηρεσίες.

Δείτε τα…

The Social Athens Hotel | Άνοιξε το Μάρτιο

Το Social Athens Hotel, μέλος της Radisson Individuals, άνοιξε σε μια εντυπωσιακή προνομιακή τοποθεσία στο Κολωνάκι. Το νέο πολυτελές boutique ξενοδοχείο διαθέτει 24 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένης μιας προεδρικής σουίτας με μεγάλη βεράντα και θέα στο λόφο του Λυκαβηττού.

Διαθέτει μοντέρνο εστιατόριο και μπαρ στο ισόγειο με έμφαση στα φρέσκα, βιώσιμα υλικά με σκοπό τη δημιουργία μεσογειακών και διεθνών πιάτων. Το λόμπι και το μπαρ του ξενοδοχείου αποτελούν έναν μοντέρνο χώρο για κάθε είδους καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις στην πόλη.

Dusit Suites Athens | Άνοιξε τον Φεβρουάριο

Το νέο πεντάστερο Dusit Suites Athens βρίσκεται στη Γλυφάδα, διαθέτει 36 κομψά σχεδιασμένες σουίτες που προσφέρουν εκπληκτική θέα είτε στη θάλασσα και στον Σαρωνικό είτε στο βουνό και τα φώτα της πόλης.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν σύγχρονες ανέσεις, όπως το Namm Spa, το Vitality Pool, το O live – το μεσογειακό εστιατόριο στην ταράτσα και το παιχνιδιάρικο μπαρ του, το DAO – το χαρακτηριστικό πανασιατικό εστιατόριο και το φουτουριστικό του μπαρ, καθώς και την πισίνα υπερχείλισης στους εξωτερικούς χώρους της ταράτσας.

Domes Noruz Kassandra | Ανοίγει τον Απρίλιο

Βρίσκεται στη χερσόνησο της Κασσάνδρας. Θα διαθέτει 182 δωμάτια και σουίτες και πισίνα, καθώς και beach club και bar στην παραλία.

Επίσης, θα διαθέτει το Open Air Gym, ενώ δύο ευρύχωρες σουίτες σπα θα αποτελούν το σημείο για ενυπόγραφες θεραπείες SOMA Spa.

Isla Brown Chania | Ανοίγει το Μάιο

Βρίσκεται στις βόρειες ακτές, 15 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων και 30 λεπτά από τα Χανιά. Στόχος του είναι να αναζωογονήσει την κρητική φιλοξενία με σύγχρονη σχεδιαστική αισθητική, υψηλά κόσνεπτ F&B και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Διαθέτει εξωτερική ταράσας με πισίνα, lounge και ευρύχωρο μπαρ, καθώς και τρία κόνσεπτ εστιατορίων.

Το κέντρο ευεξίας θα προσφέρει ποιοτικές θεραπείες σπα, και θα διαθέτει χαμάμ, σάουνα και γυμναστήριο.

MANNA | Ανοίγει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2023

Στεγάζεται στο πρώην θεραπευτήριο στην Αρκαδία, με την ομάδα του K-Studio να έχει αναλάβει την ανακαίνιση και το ντιζάιν, με στόχο να δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο 32 δωματίων με ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ευεξία και τη φύση, παρέχοντας στους επισκέπτες άμεση σύνδεση με τη γύρω ορεινή περιοχή της Πελοποννήσου. Εκτός από τα δωμάτια, οι κοινόχρηστοι χώροι θα περιλαμβάνουν τραπεζαρία, αίθουσα εκδηλώσεων, μπαρ, σαλόνι, βιβλιοθήκη και σπα με δύο αίθουσες περιποίησης.

Makedonia Palace, WorldHotels Luxury collection | Ανοίγει το καλοκαίρι

Το θρυλικό Makedonia Palace Hotel πρόσφατα εντάχθηκε στη συλλογή WorldHotels Luxury collection, σηματοδοτώντας την είσοδο του brand στην Ελλάδα.

Το Salonica Restaurant θα σερβίρει μεσογειακά πιάτα σε la carte menus.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 276 ευρύχωρα δωμάτια, συνεδριακούς χώρους, εξωτερική πισίνα και γυμναστήριο με εγκαταστάσεις σάουνα.

Mandarin Oriental, Costa Navarino | Ανοίγει το καλοκαίρι

Πρόκειται για την πρώτη είσοδο της Mandarin Oriental στην Ελλάδα. Το ξενοδοχείο θα αποτελεί τμήμα του Costa Navarino στη Μεσσηνία και θα διαθέτει 99 σουίτες και βίλες, με ιδιωτικές πισίνες και μεγάλες ταράτσες.

Santo Mine Oia Suites | Ανοίγει τον Ιούνιο

Θα διαθέτει 37 σουίτες, με ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι, και απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Θα περιλαμβάνει ακόμα ένα νέο εστιατόριο, ένα all-day bar, κελάρι τοπικών και διεθνών κρασιών, σπα και εξωτερικό γυμναστήριο.

Domes White Coast Milos | Ανοίγει τον Ιούνιο

Το ξενοδοχείο αυτό θα είναι αποκλειστικά για ενήλικες, βρίσκεται στις βόρειες ακτές της Μήλου και θα διαθέτει 30 σουίτες, καθεμία εκ των οποίων θα διαθέτει τη δική της πισίνα υπερχείλισης. Το ξενοδοχείο προσφέρει πρόσβαση σε τρεις κοντινές αμμουδιές.

Lindian Village Beach Resort Rhodes, Curio Collection by Hilton | Ανοίγει τον Ιούλιο

Πρόκειται για ένα resort 196 δωματίων στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ρόδου, κοντά στη Λίνδο, με εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα και στον κήπο, ενώ προσφέρει και πρόσβαση σε ιδιωτική αμμουδιά.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 5 εστιατόρια με τοπικά και διεθνή πιάτα, δύο μπαρ και μια gelateria, σχεδιασμένα από την Trastelis Group που διαθέτει δύο εστιατόρια με αστέρι Michelin.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει εκτενές ημερολόγιο δραστηριοτήτων για την οικογένεια και τα παιδιά, γύρω από τον πολιτισμό, τη φύση και την ευεξία, ενώ περιλαμβάνει δύο εξωτερικές πισίνες, γυμναστήριο, σπα, υδάτικα σπορ, γήπεδο τένις και δύο συνεδριακές αίθουσες για έως 150 άτομα.

One&Only Kéa Island | Ανοίγει τον Αύγουστο

Βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Κέας και υπόσχεται διακριτικότητα και απομόνωση. Διαθέτει βίλες σε βουνοπλαγιά δίπλα στη θάλασσα και μια συλλογή Only Private Homes.

Κάθε βίλα έχει ιδιωτική πισίνα, ταράτσα, αυλή και τζάκι.

Διαθέτει χώρο all-day dining και την Taverna με ελληνικές γεύσεις από ντόπια προϊόντα, ένα Beach Club, ατμοσφαιρικό λόμπι και μπαρ.

One&Only Aesthesis, Athens | Ανοίγει τον Οκτώβριο

Βρίσκεται στη Γλυφάδα και χαρακτηρίζεται από πέτρα και συνδυαστικούς εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Διαθέτει δωμάτια, μπάνγκαλόοου μπροστά στη θάλασσα και βίλες εμπνευσμένες από την εποχή του Ελληνικού Χόλιγουντ.

Διαθέτει ακόμα δύο ενυπόγραφα εστιατόρια, μπαρ και ένα Beach Club.

Σχολιάστε