ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Τα Athens Walking Tours για δέκατη συνεχή χρονιά λαμβάνουν το Tripadvisor Travelers’ Choice Award

Για δέκατη συνεχή χρονιά, οι άριστες κριτικές των επισκεπτών μας, μας χάρισαν μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους Tour Operators του κόσμου.
Δεδομένου μάλιστα, ότι είμαστε σταθεροί νικητές του βραβείου Tripadvisor Travelers’ Choice τα τελευταία δέκα χρόνια, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο αξιοζήλευτο 4% των Tour Operators παγκοσμίως που έχουν λάβει εξαιρετικές αξιολογήσεις στο Tripadvisor.
Όσο απαιτητικές και αν στάθηκαν οι προκλήσεις των τελευταίων 3 ετών, τα Athens Walking Tours μεγαλούργησαν παρέχοντας με συνέπεια εκπληκτικές εμπειρίες στους επισκέπτες της. Αισθανόμαστε περήφανοι που σήμερα βρισκόμαστε ανάμεσα στους κορυφαίους διοργανωτές περιηγήσεων παγκοσμίως, έχοντας σαφώς κατανοήσει πως η αναγκαιότητα δημιουργεί νέες ιδέες.
Ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες, μάθαμε να σχεδιάζουμε και να προσαρμοζόμαστε, να προβλέπουμε αλλά και να επανεκτιμούμε.
Εφαρμόσαμε νέες τεχνολογίες λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέτρα ασφαλείας και τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, επενδύσαμε στην καινοτόμο εκπαίδευση του εργατικού μας δυναμικού και δημιουργήσαμε νέες, συναρπαστικές εμπειρίες για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των επισκεπτών μας μέσα στην πανδημία.
Η ενεργητικότητα και η ευελιξία έγιναν δεύτερη φύση σε όλες τις προσπάθειες και τα εγχειρήματά μας.
Αυτό το βραβείο, σε συνδυασμό με την κατάταξη στην 9η θέση στην Ευρώπη, σε έρευνα του Arival για την αύξηση των κριτικών στο TripAdvisor to 2020 σε σύγκριση με το 2019, μας καθιστά ακόμα πιο υπεύθυνους!“, δήλωσε ο κ. Ιωάννης Γιαννακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Athens Walking Tours. “Είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στους επισκέπτες μας, καθώς και ιδιαίτερα ευγνώμονες για το ότι καθημερινά μας τιμούν με υπέροχα σχόλια και θερμές κριτικές, και τους οφείλουμε αυτή τη σημαντική αναγνώριση. Φυσικά, πρώτα και κύρια, αφιερώνουμε το βραβείο αυτό στην ικανή και άκρως αποδοτική ομάδα μας: Στους εξαίρετους ξεναγούς μας, στο ιδιαίτερα έμπειρο back office μας, στο αποτελεσματικό operations, στο χαρισματικό τμήμα marketing, και σε όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους και συνεργάτες που στάθηκαν και στέκονται στο πλευρό μας, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν το συντριπτικό μας πλεονέκτημα. Με στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους επισκέπτες μας, εφαρμόζουμε εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης που μας καθιστούν ακόμη πιο ευέλικτους μέσα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο των ταξιδιωτικών αναγκών“.

Σχολιάστε