Uncategorized

Το 2020 σε τέσσερα λεπτά! Δείτε μια συγκλονιστική αναδρομή στην χρονιά που φεύγει μέσα από ένα βίντεο που έγινε viral!

Δεν είναι η καλύτερη χρονιά για κανέναν! Με κάθε τρόπο… Η πανδημία μάς στέρησε μια ολόκληρη χρονιά και μας ταρακούνησε σε όλα τα επίπεδα.

Μας έδωσε μαθήματα και μας έκανε να εκτιμήσουμε πράγματα στα οποία δεν δίναμε καν σημασία. Ένας Ελβετός δημιουργός παρουσιάζει μια αναδρομή στο 2020 λίγο πριν το αποχαιρετίσουμε σε ένα συγκλονιστικό βίντεο 4 λεπτών που έγινε viral!

O Cee-Roo είναι Ελβετός καλλιτέχνης, γνωστός για τη δημιουργία μουσικής με ήχους του πραγματικού κόσμου, ο οποίος αποφάσισε να “συνοψίσει” το 2020 σε ένα βίντεο 4 λεπτών, συγκλονίζοντας τον κόσμο.

Το βίντεο έγινε viral
Βασικό του θέμα φυσικά η πανδημία του κορονοϊού στον κόσμο, όπου ο ίδιος προσπάθησε (και πέτυχε) να χωρέσει τον πόνο και την απώλεια αλλά παράλληλα την ελπίδα και την αισιοδοξία μέσα στο ολιγόλεπτό του βίντεο.

Το βίντεο ήδη έχουν δει εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, το οποίο δείχνει την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού, ξεκινώντας με σκηνές από την Ουχάν και στη συνέχεια από όλο τον κόσμο. Άδειες πόλεις, φοβισμένοι άνθρωποι αλλά και με στιγμιότυπα από τον άθλο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ελλάδα φωτιά στη Μόρια

Επιπλέον θα δείτε την έκρηξη στη Βηρυτό, τις φωτιές στην Αυστραλία και τον Αμαζόνιο, τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ και τις διαδηλώσεις που ακολούθησαν. Ακόμα ο Ελβετός δημιουργός αναφέρεται στην απώλεια δύο μεγάλων μορφών του αθλητισμού: Του Κόμπι Μπράιαντ, που βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα τον Ιανουάριο του 2020, και του Ντιέγκο Μαραντόνα, που “έφυγε” πριν από μερικές εβδομάδες.

 

Και φυσικά απολαύστε το βίντεο του δικού μας Άρη Κατσιγιάννη, Έλληνα σκηνοθέτη και φωτογράφου με τον τίτλο “Τα όνειρα δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα!“. Εκτός, από την προσπάθεια να προβάλλει τον ελληνικό τουρισμό, περνάει το θετικό μήνυμα ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα. Μένουμε λοιπόν θετικοί και ενωμένοι γιατί οι… καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας.

Σχολιάστε