ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τρία βραβεία για το CHC Athina Palace Resort & Spa 5* στα Greek Hospitality Awards 2019

Με τρία βραβεία διακρίθηκε στα Greek Hospitality Awards 2019, το CHC Athina Palace Resort & Spa 5* που βρίσκεται στο Μαδέ της Αγίας Πελαγίας.

Ειδικότερα, το CHC Athina Palace Resort & Spa 5* απέσπασε ένα χρυσό και δυο ασημένια βραβεία στις κατηγορίες:

Best Greek Romantic Resort – Gold
Σε αυτό το ιδιαίτερο μέρος, CHC Athina Palace Resort and spa, θα απολαύσετε πραγματικά την κάθε στιγμή των διακοπών σας σε ένα εξαιρετικό, διαχρονικό και ανεπιτήδευτο ειδυλλιακό τοπίο, πλημμυρισμένο από αγάπη μια ρομαντισμό!

Best Greek All Inclusive Resort – Silver
Το ξενοδοχείο “CHC Athina Palace Resort & Spa” είναι ανάμεσα στα καλύτερα που έχει να προσφέρει η Κρήτη με ένα πλούσιο all inclusive πρόγραμμα επώνυμων προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, δείχνοντας απέραντο σεβασμό στην ικανοποίηση του επισκέπτη.

Best Greek Honeymoon Resort – Silver
O
 μήνας του μέλιτος, οφείλει να μετατραπεί στις πιο ανεπανάληπτες διακοπές της ζωής σου. Και είναι γεγονός ότι οι επιλογές σου είναι φαινομενικά ατελείωτες, αλλά, μεταξύ μας είναι μόνο μία, CHCAthina Palace Resort & Spa!

Πρόκειται για τα βραβεία που διοργανώθηκαν από την ETHOS AWARDS, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και τα οποία τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος,  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων.

Περισσότερες πληροφορίες για την Chnaris H.M.D.C. μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν εδώ: https://www.hotelconsulting.gr/gr

Σχολιάστε