Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε στις 30 Ιανουαρίου από το Τάλιν της Εσθονίας το Sympossio Greek Gourmet Touring που πραγματοποιείτε και φέτος με την πρωτοβουλία της Aldemar και προσωπικά του κ. Αλέξανδρου Αγγελόπουλου .
Το Sympossio Gourmet Touring είναι μια ιδέα των ξενοδοχείων Aldemar, που αποφάσισαν πως για να δώσουν το δικό τους στίγμα στο χάρτη του παγκόσμιου τουρισμού, έπρεπε να εξοπλιστούν με κουτάλες, τηγάνια και κατσαρόλες. Το ιδιότυπο αυτό ‘καραβάνι’ ταξιδεύει για 9η συνεχή χρονιά σε χώρες και πόλεις ανατολικής Ευρώπης.
Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι η προώθηση της Ελληνικής κουζίνας σε όλο το κόσμο.
Η ΤΕΖ TOUR Ελλάδος,στηρίζει για πολλά χρόνια την διοργάνωση σε χώρες της Α. Ευρώπης.
Από την πλευρά της εταιρίας εισερχόμενου τουρισμού ο Πρόεδρος κ.Δημ Χαριτίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του και για τις φετινές εκδηλώσεις και υπογράμμισε ότι η κουζίνα της χώρας μας είναι καταλύτης για την προσέλκυση επισκεπτών από αυτές τις αγορές.
Φέτος μαζί ALDEMAR και TEZ TOUR πραγματοποιούν και θα πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις στο Τάλιν ( Εσθονία), στο Βίλνιους ( Λιθουανία) ,στη Ρίγα ( Λετονία), στο Μινσκ ( Λευκορωσία) ,στην Αγ. Πετρούπολη ( Ρωσία), καθώς και στο Κίεβο ( Ουκρανία).
Εκτός από την Α. Ευρώπη το Συμπόσιο θα ταξιδέψει σε δεκάδες ευρωπαϊκές πόλεις.