ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Conde Nast Traveler: Η Πάρος στα 10 καλύτερα νησιά της Ευρώπης!

Στους δύσκολους καιρούς τουριστικά λόγω πανδημίας που περνά η υφήλιος, η Ελλάδα απέσπασε άλλη μία σημαντική διάκριση από το Conde Nast Traveler, που ανακήρυξε την Πάρο στα 10 καλύτερα νησιά της Ευρώπης!

Ακόμη μια διεθνή διάκριση απέσπασε η Πάρος για το 2020, και μάλιστα στη δύσκολη εποχή του κορονοϊού, αποδεικνύοντας ότι το ταξιδιωτικό κοινό, ντόπιο και ξένο, εμπιστεύεται το κυκλαδίτικο νησί για τις διακοπές του.

Η Πάρος το καλύτερο νησία της Ευρώπης από το Conde Nast Traveler με τα υπέροχα σοκάκια της

Το διεθνές περιοδικό Conde Nast Traveler κατέταξε την Πάρο στα 10 καλύτερα νησιά της Ευρώπης στο πλαίσιο του Readers’ Choice Awards 2020, που αναδεικνύει τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές για την τρέχουσα χρονιά κάθε έτος, βάσει της ταξιδιωτικής εμπειρίας των αναγνωστών.

Το διεθνούς φήμης ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveler, που διαβάζεται από 600.000 αναγνώστες, αποτελεί βαρόμετρο στην τουριστική βιομηχανία και το εμπιστεύονται όλοι οι κλάδοι που έχουν σχέση με ταξίδια και διακοπές.

Συνολικά φέτος το περιοδικό βράβευσε 6 ελληνικά νησιά ως τα καλύτερα στην Ευρώπη: Τη Φολέγανδρο, τη Ζάκυνθο, την Κρήτη, τη Μύκονο, την Σκιάθο και την Πάρο.

Πάρος καλύτερο νησί της Ευρώπης Conde Nast Traveler στα σοκάκια της Νάουσας

Η κατάταξη του Conde Nast Traveler:

  1. Φολέγανδρος
  2. Ζάκυνθος
  3. Κρήτη
  4. Hvar, Κροατία
  5. Μύκονος
  6. Σκιάθος
  7. Ischia, Ιταλία
  8. Μαγιόρκα, Ισπανία
  9. Bozcaada, Τουρκία
  10. Πάρος

 

Σχολιάστε