ΑΡΘΡΑ-ΓΝΩΜΕΣ

DER Touristik: Το 2019 θα είναι η χρονιά της Ελλάδας

Ισπανία, Τουρκία, Ελλάδα, Αίγυπτος και Τυνησία θα συνεχίσουν να είναι οι 5 δημοφιλέστεροι προορισμοί των Γερμανών το 2019, σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ DER Touristik.

Το 2019 θα είναι η χρονιά της Ελλάδας γιατί ο προορισμός είναι ο νικητής σε επίπεδο value διακοπών ανάμεσα στους υπόλοιπους ανταγωνιστικούς στο πρότυπο «ήλιος-θάλασσα», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της DER Touristik κεντρικής Ευρώπης, René Herzog.

Αυτό διασφαλίζεται από τις υποδομές της χώρας, τη μεγάλη και διαφοροποιημένη προσφορά, τα υψηλά ξενοδοχειακά στάνταρ, την εύκολη προσβασιμότητα, το διαφοροποιημένο εύρος δραστηριοτήτων αναψυχής και πολιτιστικών θησαυρών αλλά και των τιμών της, αναφέρει  ο τουρ οπερέιτορ.

Η ασυναγώνιστη φιλοξενία των Ελλήνων, η καταπληκτική τους κουζίνα και το γεγονός οτι οι τουρίστες βρίσκουν ένα βήμα μακριά όμορφες παραλίες και μνημεία, καθιστούν την Ελλάδα θησαυρό, τόνισε η κ. Herzog.

Στην Ελλάδα λειτουργούν 14 ξενοδοχεία της DER Touristik, με τα brand Lti, Club Calimera, Cooee και Primasol. Επιπλέον, πέρα από τα οικογενειακά ξενοδοχεία,  προσφέρονται και άλλα αποκλειστικά για ενήλικες, τα οποία ανέρχονται σε 43, δηλαδή πάνω από το 15% από το σύνολο των 282 ξενοδοχείων για ενήλικες του τουρ οπερέιτορ σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, οι διευρυμένες αεροπορικές συνδέσεις από όλα σχεδόν τα Γερμανικά αεροδρόμια, με προορισμούς κυρίως το Ηράκλειο, τη Ρόδο, την Κω και την Κέρκυρα, καθώς και η προσθήκη της Σάμου στο πρόγραμμα συμπληρώνουν ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο της DER Touristik στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σχολιάστε