EΚΘΕΣΕΙΣ

Grecka Panorama: Η Coca Cola Τρια Εψιλον θα δροσίζει τους Πολωνούς προβάλλοντας ελληνικούς προορισμούς

Η Coca Cola Τρία Έψιλον στηρίζει και φέτος την 4η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα GRECKA PANORAMΑ, που πραγματοποιείται και πάλι στο μεγάλο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, PGE Narodowy, στις 1-2 Δεκεμβρίου 2018.

Αναλυτικότερα η Coca Cola Τρία Έψιλον σε συνεργασία με την διοργανώτρια εταιρία της έκθεσης North Events, θα παραθέσει 15.000 δωρεάν vouchers με τα οποία οι Πολωνοί επισκέπτες θα μπορούν να προμηθεύονται χωρίς κόστος ένα αναψυκτικό, ένα χυμό ή εμφιαλωμένο νερό από το εστιατόριο –καφέ της έκθεσης.

Σημαντικό σημείο της στήριξης της Coca Cola Τρία Έψιλον στον ελληνικό τουρισμό και την έκθεση, είναι η αναφορά της σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς όπως απεικονίζονται πάνω στα διαφημιστικά voucher της: Χερσόνησος, Αλόννησος και Σταυρός Θεσσαλονίκης, και που με τον τρόπο αυτό διαφημίζουν και προτρέπουν το κοινό να επισκεφθεί την χώρα μας.

Στο πλαίσιο της GRECKA PANORAMA πραγματοποιείται και το 16ο ετήσιο τουρνουά τάβλι που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”. Στο τουρνουά συμμετέχει μεγάλος αριθμός από γυναίκες & άνδρες από την Ελλάδα και την Πολωνία, και άλλες χώρες, καθώς αποτελεί ένα αγαπημένο και παραδοσιακό παιχνίδι, χαρακτηριστικό της σύγχρονης ελληνικής κουλτούρας και πολιτισμού.

Οι εκθέσεις GRECKA PANORAMA στην Πολωνία από το 2015 διοργανώνονται κατ αποκλειστικότητα από την εταιρία North Events, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, τηςfedΗΑΤΤΑ, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT), του Επιμελητηρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας (PIT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”.Αντίστοιχα οι εκθέσεις GREEK FOOD SHOW τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Ελληνο-Πολωνικού Επιμελητηρίου, του ΣΕΒΕ, του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ», του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, και του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.

Σχολιάστε