Uncategorized

H TUI ανοίγει την όρεξη των Σουηδών για ταξίδια με “ψεύτικες διακοπές”

Πώς θα σας φαινόταν να χαλαρώνατε και να απολαμβάνατε για λίγες ώρες διακοπές σε σκηνικό παραλίας με ήλιο και θάλασσα στην καρδιά του χειμώνα και χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψετε;

Την εμπειρία αυτή, την οποία ονομάζει fakeations (fake = ψεύτικος, σε αντιδιαστολή με τις πραγματικές vacations) προσφέρει η TUI Σουηδίας στους επισκέπτες καταστήματός της, που αναπολούν το καλοκαίρι ή ονειρεύονται από τώρα διακοπές παραλίας.

Ο μεγάλος τουρ οπερέιτορ εγκατέστησε ένα προσωπικό θάλαμο-προορισμό, στον οποίο πρωταγωνιστεί η Fakeation Beach, μια αμμουδιά που παραπέμπει σε Μεσογειακούς προορισμούς το καλοκαίρι.

Οι επισκέπτες μπορούν να παρατηρήσουν τους «επαγγελματίες ταξιδιώτες» που απολαμβάνουν την παραλία… μέσα στο θάλαμο και να βγάλουν σέλφι, σε μια προσομοίωση περιβάλλοντος παραλίας.

Το κόνσεπτ των… «ψεύτικων διακοπών» έχει ως στόχο να μεταφέρει λίγη από την ξεγνοιασιά των διακοπών σε ηλιόλουστους προορισμούς της Μεσογείου, στη Σουηδία και να πυροδοτήσει τη διάθεση των Σουηδών να ταξιδέψουν.

Οι επισκέπτες που μοιράζονται φωτογραφίες από την fakeation στα social media μπαίνουν σε κλήρωση για ένα ταξίδι αξίας 10.000 SEK. Στο ειδικό στούντιο υπάρχουν μια σειρά από διαφορετικά περιβάλλοντα από τους προορισμούς της TUI.

Σχολιάστε