EΚΘΕΣΕΙΣ

HORECA: Από την επαρχία το 62% των επισκεπτών

Περισσότεροι από 60.000 επαγγελματίες από τον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης έχουν ήδη επισκεφτεί τη 13η HORECA 2018 κατά τις δύο πρώτες ημέρες της λειτουργίας της!

Το απόλυτο εκθεσιακό event για τη Φιλοξενία και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο καταφέρνει για άλλη μια χρονιά να καταρρίπτει τα ήδη δικά της υψηλότατα ρεκόρ επισκεψιμότητας. Ήδη, το άθροισμα των επιχειρηματιών που πέρασαν τις πύλες της μέχρι και το κλείσιμο της δεύτερης ημέρας εμφανίζεται αυξημένο κατά 15% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διήμερο της διοργάνωσης!

Από την επαρχία το 62% των επισκεπτών τις 2 πρώτες μέρες 

Πέρα από ποσοτική, η αύξηση των επισκεπτών της HORECA 2018 έχει και απίστευτα ποιοτικά χαρακτηριστικά, καθώς μέχρι στιγμής, από την επεξεργασία των στοιχείων της διοργανώτριας, προκύπτει πως το 62% των επισκεπτών προέρχεται από την επαρχία. Παράλληλα, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως στο σύνολο των επισκεπτών ο ξενοδοχειακός κλάδος εκπροσωπήθηκε, με ποσοστό 28%. Κοινή ομολογία όλων των εκθετών της 13ης HORECA είναι πως τις 2 πρώτες μέρες της έκθεσης οι επισκέπτες ήταν αποκλειστικά επαγγελματίες που ενδιαφέρονταν να προχωρήσουν σε εμπορικές συμφωνίες.

Σχολιάστε