ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΦΟΡΕΙΣ

Βράβευσαν επισκέπτες – φίλους της Ρόδου

Η πρώτη για φέτος βράβευση επισκεπτών- φίλων της Ρόδου, από το Δήμαρχο και την αντιδήμαρχο Τουρισμού».

Τιμητικές διακρίσεις σε επισκέπτες – λάτρεις της Ρόδου από την Ολλανδία και την Ελλάδα, απένειμε η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου, παρουσία του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου.

Στην πρώτη για φέτος βράβευση φίλων του νησιού, που  έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου, το παρών έδωσε και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κος Μιχάλης Σταυρής, οικογενειακός φίλος των Ολλανδών επισκεπτών τους οποίους και συνόδευε.

Πρόκειται για τον κύριο Dirk- Pater Snellerberg με τη σύζυγο του κυρία Gerta Snellerberg που επισκέπτονται στη Ρόδο ανελλιπώς τα τελευταία 35 χρόνια, φέτος ήλθαν στο νησί με άλλο ένα φιλικό τους ζευγάρι από την Ολλανδία και διαμένουν στο ξενοδοχείο «Sun and Sea» στο Φαληράκι.

Ο κος και η κα Snellerberg έχουν στενούς δεσμούς με το νησί και έχουν δημιουργήσει φιλίες με Ρόδιους, όπως ο κ. Σταυρής και η οικογένεια του.

Η στενή φιλία που δένει τις δύο οικογένειες είναι μοναδική καθώς γνωρίζονται πολλά χρόνια και ο ένας βρίσκεται  πάντα δίπλα στον άλλο, σε χαρές και λύπες και άλλες σημαντικές προσωπικές στιγμές. Ο δεσμός που τους ενώνει έχει μεταφερθεί πλέον και στα τρίτης γενιάς άτομα των δύο οικογενειών, τα οποία συνεχίζουν να αισθάνονται μέλη μιας μεγάλης οικογένειας που αποτελείται από Ρόδιους και Ολλανδούς.

Αλλά και την οικογένεια του κυρίου Θάνου Μπατσικούρα συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί με τη Ρόδο, καθώς ο ίδιος και η σύζυγος του κυρία Μαριάννα Μπατσικούρα, μετά από 50 και πλέον φορές που έρχονται στο νησί, νοιώθουν ότι επιστρέφουν κάθε φορά στο σπίτι τους, έχουν πολλούς φίλους, λατρεύουν τη Ρόδο για την μοναδική της ομορφιά, τον πολιτισμό, αλλά και για την ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της.

Η αντιδήμαρχος κα Χατζηλαζάρου αφού απένειμε τις τιμητικές διακρίσεις στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου, είχε μία σύντομη συζήτηση με τον καθέναν ξεχωριστά σχετικά με τις εντυπώσεις τους από το νησί, μετά από τόσα χρόνια, αλλά και για τις φιλίες που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει στη Ρόδο.

Ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος αφού καλωσόρισε τους  επισκέπτες –φίλους της Ρόδου, υπογράμμισε πως «οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες της Ρόδου αποτελούν ένα πολύτιμο στοιχείο του Ροδιακού τουρισμού, καθώς αποτελούν τους καλύτερους διαφημιστές για το νησί», αναφέρθηκε στις φιλίες που έχουν δημιουργήσει, τονίζοντας πως αυτό συμβαίνει με πολλούς από τους φανατικούς επισκέπτες της Ρόδου, καθώς η φιλοξενία των Ελλήνων και δη των Ροδίων είναι μοναδική.

Τέλος, ο δήμαρχος μοίρασε σε όλους  αναμνηστικά δώρα ακόμα και στην μικρή Φένια, κόρη τους ζεύγους Μπατσικούρα.

Σχολιάστε