ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Δυναμική παρουσία του Δήμου Χερσονήσου στην Τουριστική έκθεση «IFTM -TOP RESA 2022» στο Παρίσι

B2B συναντήσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας σε διεθνείς αγορές με στοχευμένες δράσεις και επαφές – Σέγκος : Σημαντικά τα οφέλη για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας

Επαφές με στελέχη της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς και b2b συναντήσεις για την προβολή και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Χερσονήσου είχε στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης «IFTM -TOP RESA 2022», ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο «Paris Expo Porte de Versailles» το διάστημα 20 – 22 Σεπτεμβρίου και η συμμετοχή του Δήμου Χερσονήσου ήταν δυναμική στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας και ανάπτυξης σχέσεων με σημαντικούς φορείς και παράγοντες της τουριστικής αγοράς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Εξάλλου, η έκθεση συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα «ραντεβού» της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας με σημαντικές αναφορές σε όλες τις εκφάνσεις της τουριστικής βιομηχανίας και την προώθηση του βιώσιμου τουρισμού, που αποτελεί και

Στο Παρίσι, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης βρέθηκε ο Δήμαρχος Χερσονήσου ο οποίος δήλωσε : «Ο Δήμος Χερσονήσου αποτελεί τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού και προς αυτή την κατεύθυνση η παρουσία μας στην διεθνή έκθεση «IFTM -TOP RESA 2022» ήταν δυναμική και με αναφορές στον στοχευμένο  στρατηγικό σχεδιασμό προσέλκυσης ποιοτικού τουρισμού στον τόπο μας. Ο βιώσιμος τουρισμός αποτελεί προτεραιότητα της δημοτικής αρχής και ο Δήμος Χερσονήσου έχει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα να αποτελέσει προορισμό – πρότυπο 12 μήνες το χρόνο. Είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε παράγοντες του τουρισμού και να προβάλουμε τον τόπο μας σε μια από τις πλέον σημαντικές αγορές. Εξάλλου, ο Δήμος Χερσονήσου αποτελεί έναν ασφαλή και ελκυστικό πολυδιάστατο προορισμό για αξέχαστες διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους».

Ο Δήμος Χερσονήσου είχε τον δικό του εκθεσιακό χώρο στο περίπτερο του ΕΟΤ και φιλοξένησε κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας αγοράς, πολιτικούς παράγοντες του τουρισμού αλλά και φορείς του κλάδου.

Το παρόν στην έκθεση του Παρισιού έδωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κώστα Αναστασάκη.

Σχολιάστε