ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η ελληνική κρουαζιέρα ξεκινά φέτος στις 15 Μαρτίου!

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν εργασίες ανακαίνισης των πλοίων που εκτελέστηκαν αποκλειστικά από ελληνικές εξειδικευμένες εταιρείες.

Η Celestyal Cruises, στο πλαίσιο των συστηματικών προσπαθειών της για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ξεκινάει φέτος τις κρουαζιέρες στις 15 Μαρτίου, δύο εβδομάδες νωρίτερα, συγκριτικά με το 2018, προσφέροντας τρεις και τέσσερις νύχτες με τα δημοφιλή δρομολόγια ‘Εικόνες Αιγαίου, ενώ τα ολοκληρώνει δύο εβδομάδες αργότερα, δηλαδή συνολικά ένα μήνα περισσότερο. Αντίστοιχα, οι επταήμερες κρουαζιέρες θα ξεκινήσουν στις 12 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιανουαρίου 2020, δηλαδή συνολικά επιτυγχάνεται επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου κατά 8 εβδομάδες.

Παράλληλα, η εταιρεία στοχεύοντας στη συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας των ταξιδιωτών εν πλω, έχει προχωρήσει σε ένα διευρυμένο πρόγραμμα ανακαίνισης για τις σουίτες του Celestyal Crystal καθώς και αναβαθμίσεις χώρων στο Celestyal Olympia τα οποία πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου στη Ελλάδα. Οι συγκεκριμένες εργασίες αποτελούν μια ακόμη σημαντική επένδυση σε εξειδικευμένες ναυπηγοεπισκευαστικές επιχειρήσεις στη χώρα μας και αποδεικνύει έμπρακτα την πολυεπίπεδη στήριξη της Celestyal Cruises στην εθνική οικονομία τα τελευταία χρόνια.

Το πρόγραμμα ανακαίνισης του Celestyal Crystal περιλαμβάνει ολική ανανέωση στις σουίτες του κρουαζιερόπλοιου και ειδικότερα στα υφάσματα/ ταπετσαρίες και τις μοκέτες για τις 43 σουίτες με μπαλκόνι και για 16 επιπλέον σουίτες στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, που έρχεται σε συνέχεια των ανακαινίσεων σε σουίτες, που ολοκληρώθηκε πριν από δύο χρόνια, στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανακοίνωσε την εισαγωγή μιας νέας υπηρεσίας προσωπικού βοηθού για τις σουίτες των κρουαζιερόπλοιων Celestyal Crystal και Celestyal Olympia, η οποία προσφέρεται δωρεάν στους επισκέπτες που κάνουν κράτηση σε συγκεκριμένη κατηγορία καμπινών στοχεύοντας σε ακόμη πιο άνετη διαμονή στο κρουαζιερόπλοιο, μέσα από μια σειρά εξατομικευμένων παροχών, τόσο κατά την επιβίβαση όσο και την αποβίβαση από το πλοίο, καθώς και τις καθημερινές υπηρεσίες καμπίνας.

«Κεντρικός άξονας του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας μας παραμένει η υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και η διαρκής συνεισφορά στην εθνική οικονομία» σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης. Επίσης, δήλωσε «με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε ότι οι προσπάθειές μας για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου έχουν καρποφορήσει, καθώς η ζήτηση για κρουαζιέρες εκτός των καλοκαιρινών μηνών σταδιακά αυξάνεται, γεγονός που μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά».

Τέλος, για τη νέα χρονιά, η εταιρεία διαθέτει ειδικές, προνομιακές προσφορές για τους Έλληνες ταξιδιώτες, που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια κρουαζιέρα και να απολαύσουν τον συγκεκριμένο τρόπο διακοπών, με προϋπόθεση την κράτηση θέσεων έως και τις 31 Μαρτίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com
Γραφείο Τύπου Celestyal Cruises: Φρόσω Ζαρουλέα – 216 4009659

Σχετικά με τη Celestyal Cruises
Η Celestyal Cruises διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο. Η εταιρία διαχειρίζεται δύο μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρίας είναι ο «προορισμός», ενώ κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Βραβεία
To Δεκέμβριο 2018 η Celestyal Cruises έλαβε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks της Cruise Critic, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο, ενώ το Φεβρουάριο του 2018, η Celestyal Cruises απέσπασε τέσσερα βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, λαμβάνοντας την πρώτη θέση στις κατηγορίες «Αξία» και «Εκδρομές» και τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες «Εξυπηρέτηση» και «Ψυχαγωγία».

Κοινωνική Υπευθυνότητα
Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 2.500 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου, Ίου και Σάμου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα- πρωτοβουλία της Celestyal Cruises. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών.

Πιστοποίηση ISO
Όλο το φάσμα της διαχείρισης των κρουαζιερόπλοιων της Celestyal Cruises είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Ο DNV-GL, η οποίος αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

Σχολιάστε