ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Θαλάσσιος τουρισμός: Στις 4-6 Μαΐου το 19ο ΕAST MED YACHT SHOW

Ένα από τα μεγαλύτερα Yacht Shows του θαλάσσιου τουρισμού ανανέωσε το ραντεβού του για το 2023, με την ανακοίνωση της διοργάνωσης από την Οργανωτική Επιτροπή του 19ου EAST MED YACHT SHOW.

Το Yacht Show-θεσμός του κλάδου θα φιλοξενηθεί στο μαγευτικό Πόρο, όπου, μετά την ανακαίνιση και των θέσεων ελλιμενισμού, αποτελεί την κοιτίδα και την ιστορική αναφορά των ναυτικών σαλονιών στη χώρα μας.

Το 19ο EAST MED YACHT SHOW, με τη συμμετοχή σκαφών με πλήρωμα και με ιδιαίτερη έμφαση στην ανερχόμενη αγορά των Catamaran, θ’ αποτελεί βασικό κέντρο συνάντησης για Έλληνες και διεθνείς πράκτορες, δημοσιογράφους, εκπροσώπους εξειδικευμένων περιοδικών, που ειδικεύονται στη διεθνή προώθηση του γιώτινγκ και του θαλάσσιου τουρισμού.

Στο Yacht Show θα συμμετέχουν multihull and monohull crewed yachts, που προσφέρονται για ναύλωση στην ελληνική αγορά, με την παρουσίαση των εξειδικευμένων παροχών τους, καθώς θα υπάρχουν και περίπτερα εταιρειών που ειδικεύονται σε ναυλώσεις σκαφών και προσφορά υπηρεσιών.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 19ου EAST MED YACHT SHOW ο Πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ, κος Αντώνης Στελλιάτος, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Η ΕΠΕΣΤ πιστεύει ότι με το συγκεκριμένο Yacht Show ανταποκρίνεται στην ανάγκη της αγοράς για την ανάδειξη multihull και monohull σκαφών με πλήρωμα και με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και είμαστε σίγουροι ότι η ανάθεση της συνολικής διοργάνωσης στην καταξιωμένη επαγγελματία κ. Μπάρμπαρα Γαβριήλ, με την υποστήριξη όλων των συντελεστών, εγγυάται τη μεγάλη επιτυχία και απήχηση του Yacht Show.»

O Δήμαρχος Πόρου, κος Ιωάννης Δημητριάδης, δήλωσε: «Χαιρετίζουμε τη διοργάνωση του 19ου EAST MED YACHT SHOW στις αναβαθμισμένες υποδομές του Δήμου Πόρου και είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι συμμετέχοντες, εκθέτες και επισκέπτες, θα μείνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το καλωσόρισμα και την ποιότητα υπηρεσιών του Δήμου μας».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, κος Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Το 19ο EAST MED YACHT SHOW συμβάλει σταθερά στην ανάδειξη του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας μας και ιδιαίτερα της ευρύτερης Περιφέρειας Αττικής και Νήσων ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού διεθνώς».

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε https://www.emmys.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 – 4526-335

Σχολιάστε