ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με το TUI Holly βραβεύθηκε το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas

Την σημαντική διάκριση TUI Holly απέσπασε το Ξενοδοχείο Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, ιδιοκτησίας των κκ.Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου.

Ο τουριστικός οργανισμός TUI βράβευσε το Atrium Prestige με το βραβείο TUI Holly, για το 2018, διάκριση η οποία απονέμεται στα πλέον δημοφιλή ξενοδοχεία στο πρόγραμμα της TUI.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής κ.Γεώργιος Ματσίγκος μαζί με τον κ.Αθηναγόρα Κωνσταντινίδη, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από την TUI στα πλαίσια της έκθεσης τουρισμού του Βερολίνου.

Ο κ.Ματσίγκος δήλωσε ότι το βραβείο αυτό ανταμείβει την εργασία όλων των μελών του προσωπικού οι οποίοι αδιάκοπα φροντίζουν για τους επισκέπτες μας. Τόνισε για ακόμη μία φορά ότι ο  όμιλος Atrium Hotels θεωρεί ως σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας, το προσωπικό του, το οποίο με συνεχή εκπαίδευση, ενημέρωση, επιμόρφωση και βελτίωση των συνθηκών εργασίας, έχει κατορθώσει να βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχείων της Ελλάδος, ανεξαρτήτως μεγέθους και κατηγορίας. Τα βραβεία δίνουν ώθηση ώστε να ξεκινήσουμε πιο δυναμικά την φετινή σαιζόν, στοχεύοντας πάντα για κάτι καλύτερο!

 

Σχολιάστε