EΚΘΕΣΕΙΣ

Μπήκε κατά λάθος στο αεροπλάνο για Κίεβο αντί για Βαλένθια και … ταξίδεψε κανονικά!

Το τέλειο… έγκλημα! Μια Βρετανίδα πέτυχε να εκθέσει τα συστήματα ασφαλείας σε αεροδρόμιο και μάλιστα …. άθελά της, αφού μπήκε κατά λάθος στο αεροπλάνο για Κίεβο αντί για Βαλένθια και… ταξίδεψε κανονικά!

καμπίνα ryanair με αεροσυνοδούς

Η 30χρονη Ίνκα Φίλβα διηγήθηκε την ιστορία της στη Dailystar, προκαλώντας αίσθηση και για άλλη μία φορά προβληματισμό για την ασφάλεια των αεροδρομίων, και μάλιστα διάσημων, που δέχονται πλήθος επισκεπτών καθημερινά από όλο τον κόσμο που ταξιδεύουν με αεροπλάνο.

Η ιστορία της Ίνκα

Η Ίνκα βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ το Λονδίνο με σκοπό να ταξιδέψει για την Βαλένθια, όπου θα συναντούσε τον αγαπημένο της! Έκανε όμως ένα σημαντικό λάθος και αντί να πάει στην έξοδο 44 για να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος που θα πήγαινε στην Ισπανία, πήγε στην έξοδο 54.

αεροδρόμιο stansted Λονδίνο

Κανείς από τη Ryanair, που μάλιστα έχει μειώσει τη χωρητικότητά της στο 40%, την εταιρεία με την οποία πετούσε, δεν βρήκε λάθος στα έγγραφα με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να ταξιδέψει τελικά στην Ουκρανία! «Έλεγξαν το εισιτήριό μου μερικές φορές, ακόμα και στο αεροπλάνο ρώτησα τι ώρα θα έφτανα στη Βαλένθια, και μου είπαν ότι θα διαρκούσε δύο ώρες και δεκαπέντε λεπτά η πτήση» περιγράφει η ίδια.

καμπίνα αεροπλάνου ryanair με αεροσυνοδό με μάσκα

Και συνεχίζει: “Κανείς δεν κατάλαβε πώς έφτασα στο Κίεβο αντί για τη Βαλένθια. Διαρκώς κοιτούσαν το εισιτήριό μου με απορία. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς συνέβη αυτό! Ούτε κι εγώ”.

Φυσικά τα προβλήματα της κοπέλας που βρεθηκε σε λάθος χώρα και λάθος πόλη δεν σταμάτησαν, αφού χρειάστηκε να μείνει πολλές ώρες στο Κίεβο, καθώς η Ryanair δεν έχει εκεί γραφεία, μέχρι να βρεθεί μια λύση.

Σχολιάστε