ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Ξεκίνησε να πλέει για Πειραιά το εντυπωσιακό Costa NeoRomantica

Το Costa NeoRomantica, το ολοκαίνουργιο απόκτημα της Celestyal Cruises ξεκίνησε το ταξίδι για Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες το κρουαζιερόπλοιο αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά στις 14 Αυγούστου.

Το εμβληματικό Costa NeoRomantica

Η ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας που ανήκει στον κυπριακό Όμιλο Louis απέκτησε το κρουαζιερόπλοιο «Costa NeoRomantica» της εταιρείας Costa Cruises. Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο, που ναυπηγήθηκε το 1993 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2012, είναι χωρητικότητας 1.800 επιβατών, διαθέτει 789 καμπίνες, 132 εκ των οποίων με μπαλκόνια, χώρους εστίασης, διασκέδασης, μπαρ και σαλόνια, δύο πισίνες, γυμναστήριο, spa κ.ά.

Celestyal Cruises πλοίο

Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο κρουαζιερόπλοια, το Celestyal Olympia με δυνατότητα μεταφοράς 1.664 επιβατών και το Celestyal Crystal με δυνατότητα μεταφοράς 1.200 επιβατών. Πριν από λίγες ημέρες, η Celestyal ανακοίνωσε την περαιτέρω παράταση της αναστολής των κρουαζιέρων της, μέχρι τις 6 Μαρτίου 2021.

Το πλοίο θα καταπλεύσει στη Σιγκαπούρη στις 22/7 και στη συνέχεια θα διαπλεύσει τη διώρυγα του Suez στις 9/8, θα αγκυροβολήσει στη Λεμεσό στις 11/8 και τέλος, στις 14/8 θα το δούμε στο λιμάνι.
Όπως είναι φυσικό τον τελευταίο καιρό, το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει τόσο όσον αφορά τις ημερομηνίες όσο και τους προορισμούς.

Σχολιάστε