ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Παραδοσιακό Πάσχα με μοναδικές εμπειρίες στην Costa Navarino

Για τους μικρούς φίλους, οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι άφθονες: κυνήγι θησαυρού, εκπαιδευτικές δράσεις και εξερεύνηση της Μεσσηνιακής φύσης μέσα από το πρόγραμμα του Sandcastle, μαθήματα τένις και βόλτες με ποδήλατα.

Η εποχή είναι ιδανική για εξορμήσεις στη φύση με τις οργανωμένες εκδρομές από το Navarino Outdoors, για πεζοπορία, αναρρίχηση, διαδρομές με road bikes, και για πρώτη επαφή με το νερό, μέσα από τα αθλήματα που προσφέρει το Navarino Sea. Το βραβευμένο Anazoe Spa εμπλουτίζει φέτος τις προτάσεις του, με τη μοναδική εμπειρία signature θεραπειών στους ελαιώνες, στη σκιά αιωνόβιων δέντρων.

Η επαφή με την πλούσια ιστορία και τις παραδόσεις, ολοκληρώνεται με τα εργαστήρια αρχαίου ελληνικού θεάτρου και την αφήγηση λαϊκών μύθων από επαγγελματίες αφηγητές, καθώς και με τα εργαστήρια παραδοσιακού κεντήματος.

H πασχαλινή απόδραση στο The Romanos, A Luxury Collection Resort Costa Navarino ξεκινά από 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό, Πασχαλινές λιχουδιές καλωσορίσματος στο δωμάτιο, νηστίσιμο δείπνο τη Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο και εορταστικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα, σε συνδυασμό με την ευρεία γκάμα επιλογών στα βραβευμένα εστιατόρια του Navarino Dunes.

Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, οι ιδιωτικές κατοικίες Navarino Residences και η συλλογή διαμερισμάτων The Residences at The Westin Resort Costa Navarino, το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course. Στην περιοχή Navarino Hills δημιουργούνται δύο νέα signature γήπεδα γκολφ.

Σχολιάστε