ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Πολυτελές ξενοδοχείο κατασκευάζεται σε τρένο πάνω σε γέφυρα!

Με την ονομασία “The Train on the Bridge”, ένα τρένο πάνω σε γέφυρα μεταμορφώνεται σε πολυτελές ξενοδοχείο με εξαιρετική θέα και πρωτότυπο design. Το “The Train on the Bridge” είναι υπό κατασκευή στη Νότια Αφρική, με το χρονοδιάγραμμα της παράδοσής του να φτάνει στον Δεκέμβριο του 2020. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό πολυτελές θέρετρο τοποθετημένο πάνω στην ιστορική γέφυρα Selati, στον ποταμό Sabie και στο εκπληκτικό Εθνικό Πάρκο Kruger.

The train on the Bridge υπνοδωμάτιο δυτικά

Παρόλο που το άνοιγμα νέων ξενοδοχείων έχει παγώσει φέτος λόγω της πανδημίας Covid-19, υπάρχουν συναρπαστικές ιδέες κατασκευής που θα ανοίξουν τις πόρτες τους στους επισκέπτες το 2020. Το “The Train on the Bridge” διαθέτει 24 δωμάτια, όλα με θέα στο ποτάμι, ενώ η διακόσμησή τους ανατέθηκε σε ντόπιους καλλιτέχνες. Επιπλέον υπάρχει ξεχωριστή τραπεζαρία και πισίνα – επίσης στη γέφυρα.

The train on the bridge υπνοδωμάτιο ανατολικά

Στο εν λόγω ξενοδοχείο, εξαιτίας της ιδιαίτερης θέσης του, επιτρέπονται μόνο ταξιδιώτες ηλικίας 12 ετών και άνω, ενώ στο προσεχές μέλλον προετοιμάζεται οι δημιουργία μιας σειράς από σουίτες, όχι πάνω στη γέφυρα αυτή τη φορά αλλά στο Πάρκο. Το ξενοδοχείο αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία του εθνικού πάρκου, που ως ταξιδιωτικός προορισμός ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από σχεδόν 100 χρόνια, καθώς οι πρώτοι επισκέπτες έφτασαν εδώ στις αρχές της δεκαετίας του 1920.

The train on the bridge μπάνιο

Το θέρετρο βρίσκεται δίπλα στο Skukuza Camp, όπου ​​λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, ρινόκεροι, ελέφαντες και αφρικανικοί βούβαλοι περιφέρονται ελεύθερα. Το όνομα του θέρετρου είναι εμπνευσμένο από την Shalati, μια Αφρικανή βασίλισσα, που, σύμφωνα με το μύθο, ήταν μία από τις πρώτες γυναίκες αρχηγούς της φυλής πολεμιστών Tebula.

The train on the Bridge πανοραμική άποψη της γέφυρας

Όσο για το ίδιο το εθνικό πάρκο Kruger είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε όλη την Αφρική. Καλύπτει μια μεγάλη έκταση γης, με εκατοντάδες είδη ζώων αλλά και σημαντική πολιτιστική κληρονομιά και αρχαιολογικούς χώρους από τη λίθινη εποχή ακόμα. Το πάρκο έκλεισε στις 25 Μαρτίου λόγω της πανδημίας, αλλά πρόσφατα άνοιξε ξανά στους επισκέπτες.

Σχολιάστε