ΑΡΘΡΑ-ΓΝΩΜΕΣ

Σκιές και υποψίες…

Αίσθηση προκαλεί η πληροφορία ότι Σύμβουλος του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, “σκουπίζει” με απ’ ευθείας αναθέσεις από διάφορα λιμάνια της χώρας, σημαντικά ποσά σε μια εποχή που δεν κινείται φύλο στην κρουαζιέρα υποσχόμενος τον ουρανό και την γη κατά την συνηθισμένη τακτική του.

Το αξιοπερίεργο επίσης είναι ότι ο ίδιος εκθέτει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου διότι εύλογα προκύπτει το ερώτημα.

” Όταν έχεις πληρωθεί να προωθήσεις ένα προορισμό ( λιμάνι ) με ποια κριτήρια εκπροσωπείς την πολιτική του Υπουργείου Τουρισμού που είναι εθνική υποτίθεται.

Εκτός κι αν θέλουν να μας πείσουν ότι ο αμειβόμενος σύμβουλος θα προωθεί μέσω του Υπουργείου, λιμένες που λειτουργούν ανταγωνιστικά προς τους λιμένες από τους οποίος αμοίβεται.

Εξίσου περίεργο και ίσως ύποπτο και αυτό!

Μάλλον τα χουν μπλέξει λίγο στο γραφείο του Υπουργού τα θέματα ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν εις βάρος των λοιπών λιμένων που δεν ανήκουν στο πάνελ αυτών που τα χουν σκάσει χοντρά στον Σύμβουλο.

Και καλά …ο σύμβουλος είναι επαγγελματίας με εταιρία υποτίθεται από πίσω του που κάνει τις συμβάσεις  ( έστω και χωρίς προσωπικό αφού στην σελίδα του η οποία εμφανίζεται δύο πρόσωπα την στελεχώνουν.

Η σύζυγος του με άσχετο μάλιστα επαγγελματικό αντικείμενο, και ο υπεύθυνος γραφείου τύπου του ΚΙΝΑΛ στο Ηράκλειο, παλιός σύντροφός του Συμβούλου στο πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ αλλά επίσης άσχετος με το αντικείμενο…)

Ο κύριος Θεοχάρης πως το δέχεται όλο αυτό να συμβαίνει μέσα στο γραφείο του;

Δηλαδή ένας άνθρωπος που του έχει αναθέσει να τον εκπροσωπεί να λειτουργεί κατά τέτοιο τρόπο.

Στο Μαξίμου τα ξέρουν όλα αυτά ;

* Όλες οι αποφάσεις βρίσκονται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Σχολιάστε