ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το νέο ξενοδοχείο στην Ελούντα από την CHC Group, που θα αλλάξει τα δεδομένα της Κρητικής Ριβιέρας.

Έπειτα από την πρόσφατη εξαγορά παλαιότερης ξενοδοχειακής εγκατάστασης στην ευρύτερη περιοχή της Ελούντας, η CHC Group – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting παρουσιάζει το The Noverian Elounda Retreat, που θα αποτελέσει ορόσημο για τα νέας γενιάς καταλύματα της ξενοδοχειακής αλυσίδας.

Με χαρακτηριστικά την αυθεντική προσέγγιση, τις γνήσιες διατροφικές εμπειρίες, την παροχή υπηρεσιών ψυχικής και σωματικής ευεξίας και τη συνεχή επικοινωνία με τη φύση η CHC Group συνεργάζεται με τους Hotel Concept Makers του Destsetters και μια ομάδα επιλεγμένων αρχιτεκτόνων της a4-engineers με την εταιρεία GMG Constructions του κυρίου Γουναλάκη Γιώργου και παρουσιάζει ένα κατάλυμα σύγχρονης λογικής που στόχο έχει να διατυπώσει τον όρο της νέας εποχής της Κρητικής Ριβιέρας.

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ανέφερε: «Η λέξη Noverian, είναι η παραλλαγή της φράσης nova era, της νέας εποχής δηλαδή, στην οποία έχει προχωρήσει η CHC Group. Της νέας εποχής που οδηγούμαστε μέσα από ένα άρτια καταρτισμένο αναπτυξιακό πλάνο που έχει στο επίκεντρό του την Κρήτη και τον άνθρωπο. Παράλληλα, η κατάληξη της λέξης Noverian, αξιοποιεί ένα λογοπαίγνιο με τις λέξεις riviera και rivierian, εισάγοντας μια νέα προοπτική, δεδομένου ότι πρόκειται για μια νέα ριβιέρα, nova riviera. Βασικό στοιχείο της νέας επένδυσης, είναι ότι δεν περιοριζόμαστε στον συμβατικό κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής δίπλα στη θάλασσα και οδηγούμαστε στην ανάδειξη της ομορφιάς του τοπίου και στην αλληλεπίδραση του ανθρώπου με αυτό. Με το νέο απόκτημα της CHC Group, ένα ξενοδοχείο που θα προσφέρει αναβαθμισμένη διαμονή, αυθεντική γαστρονομία και ολιστική προσέγγιση στον τομέα της ευεξίας, φιλοδοξούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα στον τόπο μας. Επαναπροσδιορίζουμε τον όρο πολυτέλεια, επικεντρωνόμαστε στην ανάδειξη του φυσικού πλούτου και την ενσωμάτωσή του στην ανθρώπινη ζωή, αλλά και στα αυθεντικά στοιχεία που καθορίζουν την Κρητική μας ταυτότητα. Προσφέρουμε έτσι την επιλογή της νέας εποχής της πολυτέλειας! Μιας εποχής όπου ο ξένος επισκέπτης δεν θα κάνει απλώς διακοπές σ’ ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο, αλλά θα βιώνει μια νέα καθημερινότητα, μέσα από την οποία θα νιώθει μοναδικά συναισθήματα και θα βελτιώνει κάθε πτυχή της ζωής του. Συνεχίζουμε δυναμικά!».
Η νέα επενδυτική πρόταση της CHC Group, αποσκοπεί στο να εισάγει στο τοπικό επιχειρείν μια νέα εποχή για τις πολυτελείς διακοπές και τον προορισμό «Κρήτη». Αντλώντας έμπνευση από το ίδιο το νησί, τον παραδοσιακό τρόπο ζωής των κατοίκων του, αλλά και από τα πλεονεκτήματα μιας κοσμοπολίτικης ριβιέρας, το νέο ξενοδοχείο διαμορφώνει την εμπειρία του στη βάση ενός αυθεντικού και ποιοτικά αναβαθμισμένου τρόπου ζωής.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα της ευεξίας, μέσα από μια ολιστική προσέγγιση που αποσκοπεί στη βελτίωση της φυσικής και πνευματικής κατάστασης των επισκεπτών. Ξεπερνώντας τα όρια του συμβατικού spa, οι εγκαταστάσεις προσεγγίζουν τον χαρακτηρισμό ιατρικού σπα, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και θεραπείες, όπως botox, ενεργειακές θεραπείες, δυσανεξίες, ανάπτυξη εξατομικευμένου σχεδίου διατροφής, θεραπεία δερματικών παθήσεων, κ.α. Ο επισκέπτης μπορεί επίσης να αξιοποιήσει τις εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις σπα, τη θερμαινόμενη πισίνα, τους χώρους γυμναστικής και υπαίθριας προσωπικής προπόνησης, να κάνει γιόγκα και διαλογισμό και πολλά – πολλά ακόμη.

Ακολουθώντας τις αρχές της βιοκλιματικής και της φιλικής προς το περιβάλλον αρχιτεκτονικής, το νέο ξενοδοχείο αποσκοπεί στο να αποτελέσει πρότυπο, όχι μόνο στην Ελούντα αλλά στην Ελλάδα γενικότερα.

Σχολιάστε