ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Nana Princess ανάμεσα στα 25 καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία των Travelers’ Choice Awards

Στη λίστα με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα για το 2021, που δημοσίευσε η δημοφιλής ταξιδιωτική ιστοσελίδα TripAdvisor, και συγκεκριμένα στο νούμερο 5, βρέθηκε για ακόμα μια χρονιά το πολυτελές Nana Princess του Oμίλου Καράτζη.

Οι υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, σε συνδυασμό με την ειδυλλιακή θέα και την άριστη αίσθηση φιλοξενίας με την οποία καλωσορίζονται οι επισκέπτες, βρέθηκαν στο επίκεντρο των κριτικών και ανέδειξαν το ξενοδοχείο σε έναν από τους πιο αγαπητούς βραβευμένους προορισμούς της νέας σεζόν.

Ακόμα μια σημαντική αναγνώριση για τον Όμιλο Καράτζη, και για την ομάδα των Nana Hotels (Nana Golden Beach & Nana Princess), τα οποία ήδη καλωσορίζουν τους πρώτους επισκέπτες του νησιού και να τους προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής και την αυθεντική Κρητική φιλοξενία για την οποία διακρίνονται τα ξενοδοχεία του Ομίλου. Το βραβείο αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους ανθρώπους του Nana Princess, καθώς προέρχεται από τα θερμά σχόλια των επισκεπτών αντικατοπτρίζοντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχονται στα εντυπωσιακά facilities του ξενοδοχείου. Η μοναδική τοποθεσία στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, η πανέμορφη θέα στο Αιγαίο, τα άνετα και ευρύχωρα δωμάτια, τα πολυτελή amenities και οι elegant εγκαταστασεις είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που ανέδειξαν οι χρήστες στις κριτικές τους.

Την ίδια στιγμή ο Όμιλος Καράτζη ετοιμάζεται να συστήσει στο κοινό της Κρήτης και το ανακαινισμένο Nana Golden Beach – πρώην Nana Beach – επίσης ένα από τα πιο ξεχωριστά resorts για τους returners του νησιού.

Σχολιάστε