ΕΡΕΥΝΕΣ - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Έρευνα: Το 95% των εργαζομένων στην Ασία-Ειρηνικό ανυπομονεί να επιστρέψει στα επαγγελματικά ταξίδια

Ισχυρή επιστροφή του ενδιαφέροντος για επαγγελματικά ταξίδια καταγράφεται στους κατοίκους της Ασίας-Ειρηνικού, όπως αποκαλύπτει νέα έρευνα του οργανισμού SAP Concur.

Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ταϊβάν, την Ιαπωνία, τη Ν. Κορέα, την Ινδία, την Αυστραλία και τη Ν. Ζηλανδία, έδειξε ότι οι άνθρωποι πιστεύουν πως η τρέχουσα αποχή τους από τα ταξίδια επηρεάζει με αρνητικό τρόπο την καριέρα τους, καθυστερώντας τους επαγγελματικούς τους στόχους, αλλά και την προσωπική τους ζωή.

Ενώ ευελπιστούν να ξεκινήσουν και πάλι τις επαγγελματικές δια ζώσης συναντήσεις σύντομα – το 95% προτίθεται να ταξιδέψει μέσα στο ερχόμενο 12μηνο, εκ των οποίων το 63% εκφράζει ακόμη μεγαλύτερη επιθυμία για αυτό – επιθυμούν επίσης μεγαλύτερο έλεγχο για το πώς θα ταξιδεύουν έτσι ώστε να προστατεύεται καλύτερα η υγεία τους.

Η έρευνα έδειξε ότι οι ταξιδιώτες πιστεύουν πως η επιτυχία στην καρίερα τους εξαρτάται από την επιστροφή τους στα επαγγελματικά ταξίδια, οι διαφορετικές προσδοκίες από τα ταξίδια αναγκάζουν τους οργανισμούς να επανεξετάσουν το καθεστώς των επαγγελματικών ταξιδιών και ότι η ευελιξία βοηθά τους εργαζόμενους να νιώθουν ασφαλείς.

Σχολιάστε