ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Αγιος Νικόλαος: Η «εικόνα» που μηδενίζει την υπεραξία της πόλης – Οι τουαλέτες στο λιμάνι (pics)

Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το λιμάνι του Αγίου Νικολάου, στο σημείο εξόδου. Δηλαδή εκεί, που πέφτει το βλέμμα όλων, βγαίνοντας !!! Αλλη μια «φανταστική»ιδέα του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου που πραγματικά είναι για πολλά συγχαρητήρια και εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, πέρυσι αλλά απ’ότι φαίνεται και φέτος !!!

Το αντι-τουριστικό αυτό «θέαμα», το είχαμε επισημάνει και πέρυσι με άλλο ρεπορτάζ το οποίο είχαμε κάνει στο ίδιο σημείο. Ομως, δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε. Ο «κύριος πρόεδρος» δείχνει με την συμπεριφορά του, ότι δεν τον ενδιαφέρει και τόσο η εικόνα αυτή, που δυσφημίζει το λιμάνι της πρωτεύουσας του νομού Λασιθίου!

Σκεφθείτε τον εαυτό σας, σε μια παρόμοια περίπτωση σε λιμάνια στην Κύπρο, στην Τουρκία, στην Ισπανία κλπ.

Τι εντύπωση θα σχηματίζατε όταν θα κατεβαίνατε από το κρουαζιερόπλοιο;

 

Η κατά τα άλλα συμπαθής ηλικιωμένη κυρία που βρίσκεται εκεί με σκοπό να διατηρεί τις τουαλέτες καθαρές -και είναι καθαρές- αλλά και να μπορεί να βγάζει ένα μικρό μεροκάματο, είναι και αυτή απογοητευμένη από όλο αυτό το «Καραγκιοζιλίκι» του λιμανιού.

Σε μία σύντομη κουβέντα που είχαμε μαζί της, μας είπε ότι πολλές φορές έχει ζητήσει την βελτίωση της εικόνας αυτής, αλλά και κάποια επιπλέον προληπτικά μέτρα για να μπορεί να μην καίγεται το Καλοκαίρι από τον ήλιο και την ζέστη αλλά και τον Χειμώνα τουλάχιστον να μην κρυώνει. Ομως ο «κύριος πρόεδρος» δεν έχει ανταποκριθεί.

Ο «κύριος πρόεδρος» θα πρέπει να αναλογιστεί ότι έχει υποχρέωση -που πηγάζει από τις βασικές υποχρεώσεις ενός δημοτικού λιμενικού ταμείου- να φροντίζει και να διατηρεί ψηλά την ποιότητα και την πιστότητα ενός λιμανιού που είναι στη Σέγκεν και που φιλοδοξεί να φιλοξενήσει και φέτος αρκετά κρουαζιερόπλοια και χιλιάδες επισκέπτες στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Ειλικρινά ντρέπομαι για όλα αυτά που ΔΕΝ μας αξίζουν.-

 

Πηγή: Cna.gr

Σχολιάστε