ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Αεροπορική ψάχνει τύπο να ταξιδεύει τον κόσμο – μισθός €3.300 το μήνα

Σε περίπτωση που δεν έχεις ακόμη κανονίσει κάτι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές και είσαι φύσει ταξιδιωτικός τύπος, τότε τα όσα ακολουθούν στις επόμενες γραμμές σε ενδιαφέρουν και μάλιστα αρκετά.

Η ισλανδική low budget αεροπορική εταιρεία Wow Air (αλήθεια, έτσι λέγεται) ψάχνει δύο φίλους που θα εγκατασταθούν από την 1η Ιουνίου μέχρι και τις 15 Αυγούστου στο Ρέικιαβικ και με βάση την πόλη θα ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, κάνοντας blogging και vlogging με τις εμπειρίες τους, καθώς και ανεβάζοντας στα social media φωτογραφίες από τους προορισμούς. Η αγγελία που τρέχει από τις 23 Απριλίου αφορά είτε δύο άτομα που έχουν χάρισμα αυτές τις ικανότητες, είτε ένα που θέλει να πάρει μαζί του ένα φίλο του.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι που θα επιλεγούν από τους ανθρώπους της Wow Air θα εγκατασταθούν σε διαμέρισμα στο κέντρο του Ρέικιαβικ και πέρα από την εξερεύνηση της Ισλανδίας θα ταξιδέψουν σε προορισμούς της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής με πτήσεις της εταιρείας. Μάλιστα εκτός από μέρη όπως η Βαρκελώνη, το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη και η Στοκχόλμη, οι τυχεροί θα μπορούν και οι ίδιοι να επιλέξουν τους προορισμούς τους μέσα από το δίκτυο πτήσεων της Wow Air.

Όσον αφορά τον μισθό, αυτός θα ανέρχεται στα €3.300 μηνιαίως ανά άτομο. Αξίζει να σημειωθεί πως το διαμέρισμα, το φαγητό και η μετακίνηση παρέχονται έξτρα, όπως φυσικά και τα αεροπορικά εισιτήρια, ενώ θα υπάρχουν και επιπλέον χρήματα ως έξοδα της κάθε αποστολής.

 

Στις υποχρεώσεις αυτών που θα επιλεγούν στο ομολογουμένως dream job, είναι να καταγράφουν μέσα από μικρά βίντεο τα ταξίδια τους και να γράφουν budget-friendly travel tips για τους οδηγούς των προορισμών που θα επισκεφτούν. Το content που θα παράγουν θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει GIFs και blog posts. Όλα θα δημοσιεύονται -πολλές φορές και σε real time- στο ειδικό section του site της εταιρείας, Travel Guide.

Επειδή ξέρουμε πως έχεις ψηθεί, κάνεις αίτηση για τη δουλειά εδώ

 

 

Σχολιάστε