EΚΘΕΣΕΙΣ

Αύξηση κρατήσεων στα ελληνικά νησιά – Τί είπε ο Φούχτελ για ελληνική συμμετοχή στην ΙΤΒ του Βερολίνου

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εντυπωσιακή αύξηση κρατήσεων για Ελλάδα που παρατηρείται στη γερμανική αγορά είναι ο Χανς – Γιόακιμ Φούχτελ, υφυπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και Εντεταλμένος της Καγκελαρίου Μέρκελ για την Ελληνογερμανική Συνέλευση (το δίκτυο οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, κοινωνίας των πολιτών και οικονομικών φορέων μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας).

Ο κ.Φούχτελ, βλέποντας στην έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου κ.Αντώνη Κουσαθανά που ήταν μαζί με τον κ. Κώστα Σκαγιά, Corporate Realation manager της MTC Group και Αντιπρόσωπο της εταιρίας Συμβούλων στο Αιγαίο με έδρα τη Μύκονο, εξέφρασε τη χαρά του, λέγοντας:

“Χαίρομαι πολύ που σας ξαναβλέπω. Έχω τα καλύτερα μηνύματα για τη χώρα σας, τα νησιά σας και ειδικά για τη Μύκονο. Είμαι πολύ χαρούμενος για εσάς και τις προσπάθειές σας και χαίρομαι που σας ακούω εδώ στη Γερμανία και από φίλους μου, καθαρούς και αγνούς σα λευκό περιστέρι!”.

Η MTC Group βρίσκεται στο Βερολίνο με τριμελή αποστολή προκειμένου να διευκολύνει προγραμματισμένες συναντήσεις που έκλεισε για λογαριασμό Δήμων και τουριστικών επιχειρήσεων από Μύκονο, Πάρο, Μήλο και Άνδρο.

Τα ελληνικά νησιά προβάλουν ως ο μεγάλος νικητής στη γερμανική αγορά φέτος, καθώς όλοι οι τουρ οπερέιτορ αναφέρουν ισχυρή αύξηση κρατήσεων.
Σύμφωνα με την Ένωση των γερμανικών ταξιδιωτικών γραφείων (DRV), η χώρα μας βρίσκεται ανάμεσα στους προορισμούς με τις περισσότερες πωλήσεις ενώ  κατά  την TUI, η Ελλάδα έχει αύξηση πωλήσεων 30%.

 

Σχολιάστε