EΚΘΕΣΕΙΣ

Γενέθλια με διεθνή διάκριση-Ένας χρόνος Holidaynews και το πρώτο βραβείο ήρθε από την Μόσχα

Με τον καλύτερο τρόπο έσβησε  το πρώτο του κεράκι το holidaynews.gr.
Κι αυτό γιατί η μόλις ενός έτους σελίδα μας, βραβεύτηκε στην Μόσχα με την ανώτερη διάκριση Best travel news web site in Greece από τον μεγάλο Ρωσικό tour operator Tez Tour.
Μια διάκριση που αποτελεί μια πρώτη επιβράβευση και αναγνώριση μιας διαδρομής που μόλις ξεκίνησε στον όμορφο κόσμο της ενημέρωσης του τουριστικού κλάδου των μεταφορών και της ναυτιλίας.
Μια διάκριση που κάνει όλη την ομάδα που εργάζεται για το holidaynews να αισθάνεται υπερηφάνεια αλλά και υποχρέωση και ευθύνη για την συνέχεια.
Ήταν Μάρτης του 2017 όταν στο χώρο των media του διαδικτύου εμφανιζόταν το Holidaymews.gr θέλοντας να υπηρετήσει αυτό για το οποίο είμαστε υπερήφανοι στην Ελλάδα.Την Ελληνική φιλοξενία που λαμβάνει σάρκα και οστά μέσω του τουρισμού.
Ως οι μόνοι απόγονοι του Ξένιου Ζευς,  ξέρουμε πολύ καλά ότι για όλους μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ο τουρισμός είναι η ελπίδα η δύναμη και η προοπτική για την οικονομία μας αλλά και για την κοινωνική συνοχή που βασίζεται σ αυτό το κληρονομικό χάρισμα.
Ως θεματοφύλακες λοιπόν αυτών των αξιών και των δεδομένων η παρουσία του holidaynews στα δρώμενα του κλάδου είναι καταρχάς μια εθελοντική παρουσία και μια υποχρέωση που πηγάζει από την την ανάγκη να αναδείξουμε τον τόπο μας και να συμβάλουμε στην ορθή προβολή και ανάδειξη των ζητημάτων που έχουν ζωτική σημασία.
 Αυτό θέλουμε να υπηρετήσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ως μια φωνή αδέσμευτη ανιδιοτελής αλλά και ωφέλιμη προς τους θεσμούς και τα πρόσωπα που τους υπηρετούν.
Το holidaynews.gr φέρνει ξανά στο επίκεντρο το αρχικό του σύνθημα …
Το αύριο του τουρισμού…σήμερα.
Σας ευχαριστούμε.
Κωνσταντίνος Γ. Συλιγάρδος
Δ/ντης Σύνταξης holidaynews.gr

Σχολιάστε