EΚΘΕΣΕΙΣ

Δημήτρης Χαριτίδης ( πρ.TEZ TOUR Ελλάδος )” Χωρίς σημαντικές μεταβολές οι αφίξεις από Ρωσία “

Στο περίπτερο της Tez Tour στην Mitt 2018 συναντήσαμε τον πρόεδρο της για την Ελλάδα κύριο Δημήτρη Χαριτίδη.

 Γνώστης της αγοράς και πάντα μετρημένος στις εκτιμήσεις του έχει δικαιωθεί διαχρονικά για τα αποτελέσματα που τελικά προκύπτουν.

 “Η φετινή σαιζόν για την Ρωσική αγορά δεν μπορεί να φέρει μεγάλες εκπλήξεις και μεταβολές προς τα πάνω θα είναι στα λογικά  πλαίσια ” μας λέει και εξηγεί ότι η ροή των κρατήσεων μέχρι τώρα δείχνει ότι εδώ και  6 εβδομάδες υπάρχει μια μείωση σε ρυθμούς κρατήσεων, αλλά όλοι ελπίζουν ότι η εικόνα θα αλλάξει μετά τις Ρωσικές εκλογές επειδή οι θέσεις που έχουν προγραμματιστεί για την Ελλάδα είναι ελαφρώς αυξημένες .

 

“Η αύξηση σε  καμία περίπτωση δεν θα κάνει τα νούμερα  που έχουν δηλωθεί κατά καιρούς,αλλά τελικά χωρίς αντίκρισμα στο τέλος.”

 Ο ίδιος στο περιθώριο της έκθεσης συναντήθηκε με την κα Κουντουρά και με την κα Χονδροματίδου σε καλό κλίμα όπως μας ανέφερε στην προσπάθεια που κάνουν και οι δύο πλευρές για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.

 Φέτος η Tez Tour μας εξηγεί επιδιώκει δυναμική άνοδο επισκεπτών από Ουκρανία, ενώ στους λοιπούς προορισμούς και ειδικά από τις Ανατολικές χώρες η εικόνα αναμένεται θετική αφού το προηγούμενο διάστημα έγιναν σημαντικές προσπάθειες προβολής και πωλήσεων .

Σχολιάστε