ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Δικαίωση για το holidaynews, πήρε άδεια το πλοίο για Ρέθυμνο

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ OLYMPUS !!! ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ & ΡΕΘΥΜΝΟ

Σε άρθρο μας που δημοσιεύθηκε στις 03/04/2019, σας ενημερώναμε πρώτοι ότι το Elli T θα ξεκινήσει δρομολόγια και ύστερα από 14 χρόνια το Ρέθυμνο θα εξυπηρετηθεί με Ακτοπλοϊκές Συγκοινωνίες.

https://holidaynews.gr/2019/04/%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%BF-elli-t/

Έπειτα από πολύμηνη προσπάθεια των συντελεστών της SEA SPEED FERRIES, εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.) το δρομολόγιο του πλοίου μας OLYMPUS για: Πειραιά, Μήλο, Σαντορίνη, Ρέθυμνο και επιστροφή.

Το βράδυ στις 22.00 θα ξεκινά από Πειραιά και θα φτάνει στις 03.00 στη Μήλο, στις 05.45 στην Σαντορίνη και στις 09.30 στο Ρέθυμνο. Ακολούθως θα ξεκινά από το Ρέθυμνο στις 18.30, θα φτάνει Σαντορίνη στις 21.30, Μήλο στις 01.00 και Πειραιά στις 06.00 το πρωί.

Ένα άριστο δρομολόγιο για όλους τους ενδιαφερόμενους, αφού είναι κυρίαρχα βραδινό, δεν χάνει κανείς την ημέρα του άσκοπα στο Αιγαίο και το ταξίδι διενεργείται κυρίως σε ώρες ύπνου!! Το πλοίο λύνει το 40% του τεράστιου προβλήματος του λιμανιού της Σαντορίνης αφού απορροφά το μεταφορικό έργο (νταλίκες/φορτηγά) από τις ώρες αιχμής.

Επιπλέον ανοίγει τρομερές εμπορικές δυνατότητες, αφού συνδέει νομούς και νησιά που δεν είχαν ακτοπλοϊκή σύνδεση έως σήμερα, προσφέροντας αναρίθμητες νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Ως Κεντρικός Πράκτορας της Σαντορίνης και άμεσος συνεργάτης του πλοιοκτήτη, εύχομαι στον εφοπλιστή κ. Θέμη Καραμπέκο και στους συνεργάτες μας που συντέλεσαν με τιτάνιο αγώνα αυτό το όνειρο να γίνει σήμερα πραγματικότητα, κάθε επιτυχία στο εγχείρημα.

Λόγω της φύσης του δρομολογίου, της κατάστασης αλλά και των δυνατοτήτων του πλοίου, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η επιτυχία αυτή θα είναι σίγουρη. Επιβάτες 1.200. Άτομα σε καμπίνες 300. Νταλίκες στα γκαράζ 98. Εστιατόρια, Μπαρ 4. Νούμερα που άλλο βαπόρι της γραμμής δεν τα έχει!!

Για το δε Νομό Ρεθύμνης, σήμερα σπάει μια ακτοπλοϊκή ορφάνια 14 ετών.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως.

Σχολιάστε