ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Διπλή Διάκριση για το Anemos Luxury Grand Resort στα Tourism Awards 2017

Δύο αργυρά βραβεία κατέκτησε το Anemos Luxury Grand Resort στην τελετή απονομής βραβείων Tourism Awards 2017 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου στο Athenaum InterContinental, το Anemos Luxury Grand Resort διακρίθηκε στις παρακάτω κατηγορίες με τα εξής βραβεία:

–        Silver Βραβείο στην κατηγορία Beach Resort

–        Silver Βραβείο στην κατηγορία Luxury Resort

Ο κύριος Ορφανουδάκης Σταύρος, διευθυντής τους ξενοδοχείου παρέλαβε τα βραβεία από την πρόεδρο, κυρία Μάγια Τσόκλη .

“Αυτές οι διακρίσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εμάς καθώς αποτελούν έμπρακτη επιβράβευση των προσπαθειών μας και για αυτό τον λόγο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και ψήφισαν το ξενοδοχείο μας”, τόνισε.

Tourism Awards 2017

Τα Tourism Awards αποτελούν το σημαντικότερο θεσμό βραβείων στον ελληνικό τουριστικό χώρο και τελούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Στόχος του θεσμού είναι η ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών και πιο καινοτόμων πρωτοβουλιών από επιχειρήσεις και φορείς του ελληνικού τουρισμού.

Anemos Luxury Grand Resort

Το Anemos Luxury Grand Resort είναι ένα μοναδικό πολυτελές θέρετρο και Spa στην μαγευτική και συνάμα ήσυχη τοποθεσία της Γεωργιούπολης Χανίων στο νησί της Κρήτης. Το θέρετρο άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το 2016 και οι πολυτελείς του εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν εκτός των άλλων δύο εξωτερικές και μία εσωτερική πισίνα για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Επιπρόσθετα, το ξενοδοχείο διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία πολυτελών ξενοδοχείων όπως Οικογενειακές Σουίτες, Μεζονέτας και Σουίτες που θα ενθουσιάσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Σχολιάστε