ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Είναι γεγονός-Απευθείας πτήση Λάρνακα – Ιωάννινα

Η αεροπορική εταιρία ΤUS συνδέει πλέον τα Γιάννενα με τη Λαρνάκα με δύο πτήσεις κάθε εβδομάδα, φέροντας έτσι ακόμα πιο κοντά στην Ήπειρο, την Κύπρο.
Σε αυτή την πρώτη ιστορική για το αεροδρόμιο αλλά και την πόλη των Ιωαννίνων πτήση, επέβαινε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος για λόγους συμβολικούς επέλεξε να επιστρέψει στα Γιάννινα από το Ισραήλ, όπου βρισκόταν για υπηρεσιακούς λόγους.


Άλλωστε η σημερινή Δημοτική Αρχή πίστεψε όσο καμία άλλη τα προηγούμενα χρόνια στις προοπτικές του αεροδρομίου και σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, την Ένωση Ξενοδόχων, το Επιμελητήριο και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, κατάφεραν να εντάξουν στο διεθνή χάρτη των αεροδρομίων και τα Γιάννενα.

Πτήσεις κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 
Μέσω των εβδομαδιαίων πτήσεων της, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, η TUS Airways θα προσφέρει στους Κύπριους ταξιδιώτες τον πιο εύκολο και άνετο τρόπο να επισκεφτούν τη μαγευτική πρωτεύουσα της Ηπείρου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων και την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, ένα ελκυστικό προορισμό με ιδιαίτερο χαρακτήρα και ξεχωριστή φυσική ομορφιά, απολαμβάνοντας παράλληλα την εξαιρετική εμπειρία ταξιδιού που η Tus Airways προσφέρει, με βολικές ώρες πτήσεων, απόλυτη άνεση και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Σχολιάστε