ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Εγκαινιάστηκε ο νέος σταθμός κρουαζιέρας στο Λιμάνι του Ηρακλείου (Βίντεο)

Τα εγκαίνια του Νέου Τερματικού Σταθμού Κρουαζιέρας στην προβλήτα IV – V στο λιμάνι του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκαν χθες, Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι.

Είναι ένας χώρος 1.150 τετραγωνικών μέτρων για την παραμονή των τουριστών που έρχονται με τα κρουαζιερόπλοια, μετατρέποντας το λιμάνι σε home port για την κρουαζιέρα!

Τον αγιασμό  τέλεσε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ειρηναίος και την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Χρήστος Λαμπρίδης.

Παράλληλα με τα εγκαίνια, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους της νέας υποδομής και όπου περιγράφηκε η διαδικασία του homeporting στους προσκεκλημένους, από τον Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο του Οργανισμού κου Απόλλωνα Φιλιππή.

 

Παράλληλα, μέσω των δικτύων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Δίκτυο Κρασιού, Τυριού, Ελαιολάδου και Κρητικά Χέρια ) παραγωγοί τοπικών προϊόντων είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν δείγματα από τα προϊόντα τους, ώστε να τονιστεί περαιτέρω η σύνδεση της κρουαζιέρας με την προώθησή τους.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ για τον νέο επιβατικό σταθμό κρουαζιέρας όπως παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Creta

Ο επιβατικός σταθμός στο λιμάνι ενισχύει την κρουαζιέρα

Σχολιάστε