ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Επανιδρύεται η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου (Βίντεο)

Στην επανίδρυση της Ένωσης ξενοδόχων Ηρακλείου φαίνεται να προχωρά η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών ξενοδοχείων του Νομού.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα νομό που συγκεντρώνει στον ξενοδοχειακό χάρτη περισσότερες από 560
ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που κατά κύριο λόγο απλώνονται στην Βόρεια πλευρά του Νομού.
Ήδη ηχηρά ονόματα από τον κλάδο έχουν συστρατευθεί προς αυτήν την κατεύθυνση και εργάζονται άοκνα ώστε η
επανίδρυση και επαναλειτουργία να σηματοδοτήσει όχι μόνο μια νέα εποχή αλλά και μια εποχή μαζικότητας.
Το άλλο ζητούμενο είναι η ανανέωση αφού στον κλάδο έχει εισέλθει για τα καλά “νέο αίμα” που σχετίζεται με τα παιδιά παλιών κυρίως ξενοδόχων με καλές σπουδές,βιογραφικά και όρεξη για προσφορά στον κλάδο με φρέσκες ιδέες.
Το κλίμα μέχρι στιγμής είναι θετικό,ενώ αναμένεται να γίνει θετικότερο ως την καταληκτική ημερομηνία που έχει οριστεί στα μέσα του Οκτώβρη.
Το holidaynews.gr ζήτησε την άποψη κορυφαίων παραγόντων του Κρητικού τουρισμού προκειμένου να καταγράψει ακόμα περισσότερο το κλίμα. Η  έκκληση αφορά και ξενοδόχων μικρών μονάδων των οποίων ο ρόλος θα είναι καταλυτικός.
Μιλώντας μας ο πρώην πρόεδρος κ.Νίκος Χαλκιαδάκης  τόνισε :

“Είμαστε συναγωνιστές και όχι ανταγωνιστές.Κάτω από αυτό το πρίσμα όλοι μαζί πρέπει να ενωθούμε για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών και των ανταγωνιστών που προέρχονται από ξένες αγορές.

Η ιστορία μας δίδαξε, και είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε κακώς κείμενα και να πάμε όλοι μαζί στην επόμενη μέρα,ψηλότερα και με ισχύ.Τα δυο χρόνια που λείψαμε ως ένωση ξενοδόχων Ηρακλείου από τα πράγματα,φάνηκε σε όλους ένα μεγάλο κενό,που δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχίσει να 

υφίσταται.Οι προκλήσεις σε συλλογικό επίπεδο είναι αρκετές και οι δυνάμεις μας μεγάλες ώστε ενωμένοι να προχωρήσουμε.Απευθύνω κάλεσμα μαζικότητας και συνεργασίας προς κάθε κατεύθυνση.”

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν τόσο ο κ.Αλ. Αγγελόπουλος όσο και οι κ.κ Κ. Μπαντουβάς αλλά και  ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου Μαν. Τσακαλάκης.
Σε απόλυτη γραμμή ομοψυχίας και σύνεσης απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής.

Σχολιάστε