Uncategorized

Ημέρα αιμοδοσίας στο ξενοδοχείο Anissa Beach

Το ξενοδοχείο Anissa Beach, συνεχίζοντας τις φιλανθρωπικές του δράσεις, μέσω πάντα του προσωπικού του, διοργάνωσε την Παρασκευή, 06/09/2019, την καθιερωμένη ετήσια αιμοδοσία.
Το mo3o «Δώσε αίμα…χάρισε ζωή!…στο συνάνθρωπο» εμάς, μας συγκινεί!!! και για αυτό με την βοήθεια της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου για πολλοστή φορά συμμετείχαν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου μας στην «δική μας» ετήσια Ημέρα Αιμοδοσίας .
Η Διοίκηση του ξενοδοχείου έχει καθιερώσει την διοργάνωση της Ημέρας Αιμοδοσίας μια φορά το χρόνο για να ενθαρρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους να γίνουν εθελοντές αιμοδότες και δίνοντας 10 λεπτά από τον χρόνο τους βοηθάνε στην ανάπτυξη της τράπεζας αίματος του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, βοηθώντας έτσι τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Το ξενοδοχείο Anissa Beach & Village που βρίσκεται μόλις 20 λεπτά από το Ηράκλειο και φημίζεται για τους υπέροχους κήπους του, δίνει σε όλους τους επισκέπτες την δυνατότητα να απολαύσουν την όμορφη ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον στο Wine Bar & more… και το ιταλικό του εστιατόριο Peccato Divino.

Σχολιάστε